Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ενα μεγάλο ευχαριστώ

- Advertisement -

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους από καρδιάς, την κάθε μία και τον καθένα ξεχωριστά, για την τιμή που κάνατε να με στηρίξετε για την εκπροσώπηση του δήμου μας στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Όλους τις φίλες και τους φίλους, που με τον αγώνα και τη ψήφο τους, έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο συνδυασμό μας και σε εμένα προσωπικά. Να ευχαριστήσω τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μας, που με τόσο κατηγορηματικό τρόπο στάθηκαν κοντά μου αλλά και όλους όσους, ακόμη και αν δεν με ψήφισαν, είχαν ένα καλό λόγο συμπαράστασης να πουν στην προσπάθειά μου αυτή. Η εμπιστοσύνη αυτή με συγκινεί και με τιμά. Θέλω να σας βεβαιώσω ότι, με ευθύνη, συνέπεια και προσωπική έγνοια θα το ανταποδώσω με τον καλύτερο τρόπο με τον ακατάπαυστο καθημερινό μου αγώνα. Ο μεγάλος αυτός αγώνας για τον δήμο μας είναι το ξεκίνημα μιας καινούριας πορείας, δίνει την ελπίδα στους πολίτες του Δήμου μας ότι μπορούν να είναι περήφανοι για την επιλογή τους, ότι το αύριο μπορεί να είναι καλύτερο από το χθες.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ
- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρεντούμης Αλέξανδρος

    Αφήστε τα της φωτογραφίας και στηρίξτε πολίτες που θα προσφέρουν στα κοινά όπως ο Θανάσης.Ο τόπος θέλει Ανθρώπους και όχι πολιτικάντιδες.
    Καλή δύναμη

  2. μη μασας παιχτουρα! δεν ξερουν τι να πουν και λενε για την φωτο… φοβερο πολιτικο κριτηριο… παμε γερα ρε φιλε, δωσε ομως την ψυχη σου γιατι κρινεσαι πλεον! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog