Μπορεί για τα Μυστικά της Εδέμ να μην είπε πολλά, ο Βασίλης Μπισμπίκης, όμως, αποκάλυψε πολλά προσωπικά του μυστικά.
Ο ηθοποιός που φαίνεται να έχει αναστατώσει το γυναικείο τηλεοπτικό κοινό, αντικαθιστώντας τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, στον ρόλο του Λευτέρη στα Μυστικά της Εδέμ, μίλησε στην εφημερίδα Αποκαλύψεις για τα στάδια από τα οποία πέρασε, μέχρι να καταλήξει στην υποκριτική. 

«Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ επαγγελματικά με την ηθοποιία, ξεκίνησε σαν χόμπι και κατέληξε να είναι μία μεγάλη αγάπη. Άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά στο Λουτράκι, από εκεί όπου είναι και η καταγωγή μου, από παραστάσεις του σχολείου, στην συνέχεια πήγα σε μία θεατρική ομάδα και τελικά αποφάσισα να το κάνω επάγγελμα.
Ήρθα στην Αθήνα και σπούδασα στην σχολή της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα, 4 χρόνια. Πριν από αυτό βέβαια, έχω κάνει εκατομμύρια δουλειές: Μπάρμαν, σερβιτόρος, ακόμα και γκρουπιέρης στο καζίνο του Λουτρακίου εργάστηκα για τρία χρόνια. Τελικά, όμως, εκεί γύρω στα 25, κατάλαβα ότι θα ασχοληθώ αποκλειστικά με το θέατρο».

Μέχρι που στην ζωή του μπήκε η Πέμη Ζούνη. Χρωστάω πολλά στην Πέμη Ζούνη, είπε ο γοητευτικός πρωταγωνιστής, χαρακτηρίζοντας ως μοναδική ευκαιρία αυτήν που του δόθηκε από την καταξιωμένη ηθοποιό. «Η μεγάλη ευκαιρία που μου δόθηκε όμως ήταν ο ρόλος του Στάνλεϊ Κοβάλσκι στο Λεωφορείο ο πόθος όπου έπαιξα στο πλευρό της Πέμης Ζούνη, στο ΚΘΒΕ.
Από εκεί και πέρα, τα πράγματα, πήραν διαφορετική τροπή στην καριέρα μου. Η Πέμη Ζούνη είναι ένας άνθρωπος που με βοήθησε πάρα πολύ στην πορεία μου. Προσωπικά αισθάνομαι ότι της χρωστάω πάρα πολλά».  

Πώς αισθάνεται όμως ο ίδιος με όλο αυτό που συμβαίνει στα Μυστικά; «Όλο αυτό που συμβαίνει στα Μυστικά της Εδέμ είναι πρωτόγνωρο. Όμως είναι τόσο μεγάλο το βάρος της δουλειάς που δεν έχω χρόνο να αισθανθώ τίποτα άλλο γιατί είμαι συνεχώς γυρίσματα-θέατρο-σπίτι». Σε ό,τι αφορά πάντως την συνέχεια στα Μυστικά, ο «Λευτέρης» του σήριαλ αποκαλύπτει ότι αναμένεται… χαμός

Ο γόης των Μυστικών δήλωσε ότι δεν είναι γενικά τύπος που του αρέσουν οι κοσμικές εκδηλώσεις, θέλει ήρεμα πράγματα, ενώ στήριγμά του είναι η γυναίκα του. Μάλιστα, όπως είπε «Μπορώ να σου πώ ότι η γυναίκα μου είναι πιο έξυπνη από εμένα οπότε μπορεί να μου δίνει κάποιες άλλες κατευθύνσεις σε όσα γίνονται». Τώρα αυτό, δεν ξέρουμε να σας πούμε πόσο καλό είναι, αλλά τέλος πάντων…

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, εκτός από το σήριαλ του Mega, πρωταγωνιστεί για δεύτερη συνεχή χρονιά και στο έργο Lisbon Traviata στο θέατρο Αλκμήνη-Ακης Δαβής.
*ιsthmos.gr