Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με μάτιασε ο Τατούλης

- Advertisement -

Τη μάτιασε – λέει – ο Τατούλης. Και τι έπαθε; Έσπασε “μόνο” το χέρι της, πέφτοντας στο ίσιωμα!

«Ήμουν με αθλητικό παπούτσι, ο δρόμος ήταν ευθεία και σ’ αυτές τις συνθήκες δεν υπήρχε περίπτωση ατυχήματος. Ούτε μία στο εκατομμύριο. Κι όμως έπεσα και τσακίστηκα στο ίσιωμα και από το πουθενά. Δεν μου βγαίνει από το μυαλό ότι με “έφαγε” ο Τατούλης» είπε για το νέο της γύψο στο δεξί, αλλά και για το νέο Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή.

Η βουλευτίνα είχε εδώ και δύο μήνες κηρύξει τον πόλεμο στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Πέτρο Τατούλη, φέρνοντας μέχρι και ερώτηση στη Βουλή καταγγέλλοντας αργομισθία του πρώην υπουργού.

«Έσπασα που έσπασα το χέρι μου, αλλά δεν κατάφερα και να τον κάνω να χάσει! Αυτός με μάτιασε, δεν μου βγαίνει από το μυαλό! Έχασε ψήφους από τις καταγγελίες μου, αλλά όχι όσο θα έπρεπε!» είπε η Φωτεινή Πιπιλή.

Το δεξί της χέρι το έβαλε στο γύψο κατά τη διάρκεια της περιοδεία της στην Πελοπόννησο. Τυχαίο; Δε νομίζω! Τώρα όμως που το λέει και η βουλευτίνα, όλο και κάτι μου έρχεται στο νου: Κάθε φορά που σου μιλάει ο Τατούλης, δε μοιάζει λίγο με υπνωτιστή που σε ταξιδεύει σε παλάτια με φυλακισμένες πριγκιποπούλες;
Και την Πιπιλή μπορεί να μην κατάφερε να την φυλακίσει, την περδίκλωσε όμως για τα καλά..
*zoogla

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog