Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μία γυναίκα 71 εκατοστών!

- Advertisement -

Η Hatice Kocaman είναι μια 22χρονη κοπέλα από την Τουρκία που το ύψος της είναι μόλις 71 εκατοστά και ζυγίζει μόνο 7 κιλά! Το βιβλίο των Ρεκόρ Guiness την έχει αναδείξει ως την μικρότερη γυναίκα στον κόσμο!

  Η Kocaman δεν μπορεί να αναπτυχθεί επειδή πάσχει από μία σπάνια διαταραχή των οστών, που πιθανότατα οφείλεται σε ελαττωματικά γονίδια που έχει κληρονομήσει από τους γονείς της.
 Η ίδια λέει πως είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεται στο βιβλίο Ρεκόρ Guiness ως «η μικρότερη γυναίκα του κόσμου» διότι θέλει όλοι να γνωρίζουν γι΄αυτήν. Και συμπληρώνει: «Σαν παιδί περνούσα πολύ δύσκολα, γιατί οι συμμαθητές μου με κορόιδευαν για το ύψος μου. Αλλά τώρα είμαι διάσημη για το μέγεθός μου! Ελπίζω μία μέρα να βρω κάποιον που θα με αγαπήσει αληθινά»!
 Ζει με τους γονείς της Ibrahim και Hatun, οι οποίοι λένε ότι όταν γεννήθηκε η Hatice ήταν ένα φυσιολογικό μωρό. Άρχισε να αναπτύσσεται κανονικά μέχρι ενός έτους αλλά μετά η ανάπτυξή της άρχισε να γίνεται βραδύτερη.
 Ο άνδρας που βρίσκεται στην αντίστοιχη θέση με την Hatice είναι ο Khagendra Thapa Magar από το Νεπάλ με ύψος μόλις 67 εκατοστά.

pyles.tv

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog