Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γ.Παπαγεωργίου:”Θα παραμείνω στις επάλξεις”

- Advertisement -

Συνδημότισσες και Συνδημότες του νέου διευρυμένου Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, Φίλες και φίλοι,
Θέλω καταρχάς να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας αλλά και για την προτίμηση σας   προς το πρόσωπο μου.

Σας είχα ζητήσει πρόσφατα να με τιμήσετε με την ψήφο σας και 302 Συνδημότισσες και Συνδημότες του νέου διευρυμένου Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων το έκαναν.
Σας ευχαριστώ ειλικρινά για την τιμή αυτή.
Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.
Αν και με τοποθετήσατε σε εκλόγιμη θέση στο κεντρικό συμβούλιο, δυστυχώς δεν καταφέραμε σαν συνδυασμός να ψηφισθεί η δικιά μας πρόταση για το μέλλον αυτού του τόπου και συνεπώς δεν θα μπορέσω να σας εκπροσωπήσω στο κεντρικό Δημοτικό Συμβούλιο.
Όμως η ζωή συνεχίζεται, η Νέα Εποχή καταφθάνει χαράσσοντας και απαιτώντας από εμάς να πάμε μπροστά τον τόπο, χωρίς κομματικές παρωπίδες, χωρίς τις ταμπέλες του παρελθόντος που μας χώρισαν, χωρίς τους τεχνητούς και έωλους παραταξιακούς διαχωρισμούς που παραπέμπουν μόνιμα στο αυτοδιοικητικό χθες.
Εις ότι με αφορά σας υπόσχομαι ότι θα παραμείνω στις επάλξεις πρόθυμος να βοηθήσω τον τόπο μου και να προσφέρω όπως, από όπου  και από όποιο μετερίζι με τάξετε στο μέλλον Εσείς.
Σας ευχαριστώ και πάλι.
Γιώργος Παπαγεωργίου
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων θεοδώρων
με τον συνδυασμό του Υπ. Δημαρχου
Παύλου Παύλου

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ???? Εχει μήπως πληροφορίες ότι ο Δημήτρης ο Γέρου επιστρέφει?????? ή μήπως ακόμα νομίζει ότι κατέβαινε με τον Γέρου??????? Τι να κάνει τα μπέρδεψε απ'τις πολλές κωλοτούμπες!!!!!!

  2. ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΓΚΙΩΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΗΘΕΛΕ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΚΕΙ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΙΚΙΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ; ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟΠΙΚΗ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ – ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ – ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΜΑΝΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ; ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ,Η ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΒΑΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΙΟΥ.
    ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.

  3. για ποιον μιλατε τωρα ρε παιδια?ο παπαγεωργιου απο τις πολλες κωλοτουμπες θα παθει τιποτα στο τελος!!! ουτε αυτος ξερει τι θελει μαλλον τα συμφεροντα τον καθοριζουν αυτον γι αυτο ασχοληθειτε με τιποτε πιο επικοδομιτικο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog