Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κοτσώνης και Σεργεντάνης στο νέο κόμμα της Ντόρας;

- Advertisement -

Στις 21 Νοεμβρίου με εκδήλωση στο θέατρο Μπάτμινγκτόν,  ξεκινά το νέο πολιτικό κίνημα της Ντόρας Μπακογιάννη.
Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 το πρωί, αναμένεται να παραβρεθούν άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, αλλά και από ολόκληρο το φάσμα του πολιτικού κόσμου.

Τόσο η διακήρυξη όσο και η ομιλία της κας Μπακογιάννη αναμένεται να δώσουν το στίγμα του νέου πολιτικού εγχειρήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες η διακήρυξη θα ξεκαθαρίζει ότι το νέο κίνημα θα απευθύνεται στους πολίτες, ανεξάρτητα από  το τι ψήφιζαν μέχρι χθες.
Σύμφωνα με τους συνεργάτες της το νέο κίνημα θα εργάζεται προς την κατεύθυνση να γίνουν γρήγορα, αποτελεσματικά και σε βάθος οι μεταρρυθμίσεις και οι τομές που χρειάζεται η Ελλάδα για να βγει από τη κρίση και να προχωρήσει ως μια πραγματική ευρωπαϊκή χώρα.
Εν αναμονή λοιπόν της ανακοίνωσης του νέου κόμματος από την κα Μπακογιάννη. Αυτό το οποίο παρατηρούμε είναι ότι υπάρχει τον τελευταίο καιρό ιδιαίτερη κινητοποίηση κάποιων προσώπων στην Κορινθία οι οποίοι από ότι ακούγεται όχι μόνο θα συμμετέχουν στο νέο κόμμα αλλά θα είναι και στενοί συνεργάτες της.
Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε με κάποιους που είναι από τους θερμούς  υποστηρικτές της κας Μπακογιάννη οι οποίοι  τουλάχιστον για την ώρα δεν προχωρούν σε δηλώσεις.
Ένα από τα πρόσωπα που ακούγεται ότι θα συμμετέχει στο νέο κόμμα της κας Μπακογιάννη είναι και ο πρώην υπουργός κ. Θ. Κοτσώνης. Σε επικοινωνία που είχαμε με άτομα από το στενό περιβάλλον του Θ. Κοτσώνη επιβεβαιώνουν αυτό το οποίο αναφέρουμε παραπάνω λέγοντας:
«Ο κ. Κοτσώνης όχι απλά θα συμμετέχει στο νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη αλλά θα είναι και στους στενούς της συνεργάτες της». Ένα άλλο πρόσωπο που ακούγεται ότι θα συμμετέχει είναι ο γνωστός γιατρός κ. Χ. Σεργεντάνης.
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι είναι δεδομένο να συμμετέχει σε αυτή την κίνηση αλλά ο γιατρός δεν έχει αναφέρει κάτι επίσημα. Από την ερχόμενη εβδομάδα από ότι τουλάχιστον φαίνεται θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις …

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μια φυλλαδα της κορινθιας σημερα εγραψε οτι η μονη λυση ειναι η Ντορα…
    τι αλλο θα δουμε κ θα ακουσουμε σ΄αυτην την χωρα;
    αυτο που λειπει απο την φωτο ειναι ο Σημιτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog