Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νικολού(Ισθμιακός) – Ολυμπιακός Λουτρακίου 1-1

- Advertisement -
 Τραυματίστηκε ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος Leandro Santos Silva  και πολύ δύσκολα θα παίξει στο ντέρμπι που έρχεται το ερχόμενο Σάββατο με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου 
Ο αγώνας ξεκίνησε με μια άτυχη στιγμή για την ομάδα του Ολυμπιακού...αφού στο πρώτο κιόλας λεπτό τραυματίστηκε o Leandro Santos Silva έτσι έγινε αναγκαστική αλλαγή και στην θέση του μπήκε ο Στέφανoς Καλογήρου. Αγώνας με πολλές φάσεις από την πλευρα του Ολυμπιακού χωρίς αποτέλεσμα.Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Ισθμιακού προηγήθηκε με το 1-0 από μια φάση που δεν ‘μύριζε’ γκολ.Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε καλά για την ομάδα του Ολυμπιακού αφού με γκόλ του Κώστα Αμπαδιωτάκη το ματς ήρθε στα ίσα και πάλι.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ολυμπιακού ανέβασε την απόδοση της αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει  αφού σε κάθε φάση γκολ ο mvp του αγώνα Νικολού Χρήστος (τερματοφύλακας Ισθμιακού) ήταν απροσπέλαστος…Ένας αγώνας με πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες από την ομάδα του Ολυμπιακού αφού ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ισθμιακού δεν κατάφερε να απειλήσει τα καρέ του Κόντη πέρα από μία-δυο φορές.
Η σύνθεση του Ολυμπιακού είχε ως εξής:

Κόντης Σπύρος, Βαραβέρης Άγγελος, Βάθης Μάριος, Αυγέρης Κώστας,Stamen  Kazalov,Μαυρέλης Γιώργος,Alfaoumar Bary,Αμπαδιωτάκης Κώστας, Μπασιώτης Βαλάντης, Leadro Santos Silva,Ogi Stefanov και αλλαγές ο Στέφανος  Καλογήρου (1ο λεπτό στην θέση του Leandro) και ο Παντελέου  Γιώργος (στην θέση του Βαραβέρη)

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΛΟΥΤΡΑΚΑΡΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΡΕ!ΠΗΓΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕΣΑ Ο ΜΑΥΡΟΓΟΝΑΤΟΣ ΜΕ ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 3-0 ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΓΑΜΕ.ΤΑΣΟ ΠΕΡΡΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΡΑΙΝΟ ΠΑΛΙ,Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,ΜΟΝΟ ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ-ΟΣΑ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.Ο ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ,ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  2. re 4.36 mh derneis toso polu giati fovithikame kiolas……koita mh grafoyn oloi oti sas paiksame playstation kai kseftylistite sto telos!!!!!
    krata mikro kalathi kai as nikhsei o kaluteros…..ektos an fovaste oti tha fate kammia 6ra kai esis kai exete arxisei tis apeiles dithen na fovithoume…alla den sas ta eipan katholou kala….den M A S A M E…..!!!!!
    elate kai tha gelasoumeeeeeeeeeee

  3. Εσυ φιλε απο το Χιλιομοδι αν ερθεις στο γηπεδο το Σαββατο βγες και φωναξε στην κερκιδα "εγω ημουν που τα εγραφα" και θα….γελασουμε!!!!Αντε γιατι εμεις δεν εχουμε τιποτα με την ομαδα του Χιλιομοδιου, ισα-ισα που τη σεβομαστε και μακαρι να παιχτει ενα ωραιο παιχνιδι, να το ευχαριστηθουμε ολοι, και ας κερδισει ο καλυτερος.Εχουμε προβλημα με κατι μ@λ@… σαν εσενα ομως που κανουν τον νταη.Σιγα μην μας γα..σεις κιολας.Αιντε τυρι!

  4. ΡΕ ΒΑΡΑΒΕΡΑΚΟ, ΕΙΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΜΙΚΡΟΣ, ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΛΑ …ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΛΑΘΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

  5. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΣΘΜΙΑΚΟΥ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ,Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΓΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΟΥ Κ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ,,,!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΧΕΤΕ Κ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΕΣ..Κε ΠΕΡΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ..

  6. ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ,,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ Κο ΝΙΚΟΛΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ?ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣΣ.Σ.Σ.Σ

  7. ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ

  8. RE 10:34 SE ALLO GHPEDO HSOUN?MONOTERMA OLO TO PAIXNIDI ME MIA FASH TA ISTHMIA KAI LES OTI HTAN KALYTERA?GIA 8 GOAL HSASTAN KAI KOIMH8HKE O 8EOS!!AS EINAI KALA KAI O TERMAS POU EVGALE TA ADERA TOY!!ADE GIDI!!!!!
    12:22 O KONTIS EINAI LOUTRAKIWTHS

  9. Μήπως έχουν ξεφύγει λίγο τα σχόλιά σας; Το σχόλιο αυτό γίνεται με αφορμή ένα υβριστικό μήνυμα αναγνώστη… Δυστυχώς φίλε που μας έστειλες το μήνυμα δεν μπορούμε να το δημοσιεύσουμε. Πρέπει να καταλάβετε ότι το blog δεν θα γίνει αιτία τσακωμών. Αυτός είναι και ο λόγος που διαγράψαμε πριν από λίγο κάποια μηνύματα. Είναι υγιές να διαφωνούμε με την άποψη του άλλου. Αρκεί να το κάνουμε κόσμια. Και ήδη, έχουν ξεπεραστεί τα όρια… Λίγο προσοχή λοιπόν.

    Εκ του loutrakiblog…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog