Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έρευνα με πολλά ερωτηματικά για τη σύζυγο του Κορίνθιου βουλευτή της Ν.Δ. Κώστα Κόλλια

- Advertisement -

Καταιγιστικές εξελίξεις φαίνεται ότι θα έχουμε στη Ν.Δ. στην Κορινθία αφού έπειτα από έρευνα της δημοσιογραφικής ομάδας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου παρουσιάστηκε ότι η σύζυγος του βουλευτή Κ. Κόλλια συνέχιζε να αμοίβεται ως ανταποκρίτρια του ΟΓΑ τη στιγμή που ήταν αποσπασμένη στο πολιτικό γράφείο του συζύγου της τα δε έσοδα δεν δηλώθηκαν καν στην εφορία.
Σύμφωνα όμως με τον κ. Κόλλια η σύζυγος του δεν γνώριζε ότι ήταν ακόμη καταχωρημένη ως ανταποκρίτρια και επιμένει ότι η Δημοτική Αρχή θα έπρεπε να την ενημερώσει ώστε να αλλάξουν τα στοιχεία.
Ο βουλευτής Κορινθίας υποστηρίζει ότι η σύζυγος του δεν έλαβε καθόλου χρήματα από το λογαριασμό και τα χρήματα τα ελάμβαναν 3 υπάλληλοι του Δήμου.
Στη συζήτηση όμως παρενέβη ο πρώην πρόεδρος του ΟΓΑ (και στέλεχος της Ν.Δ.) κ. Λ. Παπαγεωργόπουλος ο οποίος χαρακτήρισε τον κ. Κόλλια ψεύτη αφού όπως ανέφερε οι λογαριασμοί των ανταποκριτών του ΟΓΑ είναι ονομαστικοί δηλ. ανοίγουν από τα ίδια τα πρόσωπα τα οποία αναφέρονται σε αυτούς και μπορούν να τα εισπράξουν μόνο αυτοί.
Στην συζήτηση επίσης αναφέρθηκε ότι τα λεφτά αυτά δεν δηλώθηκαν καν στην εφορία αφού σύμφωνα με τον κ. Κόλλια δεν εισπράχθηκαν καν.
Σε παρέμβαση του ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλ. Πνευματικός διέψευσε τον βουλευτή όσον αφορά τους ισχυρισμούς του αφού σύμφωνα με τον ίδιο η σύζυγος του βουλευτή έπρεπε να δηλώσει ότι αποσπάσθηκε στο γραφείο του και να κλείσει ο λογαριασμός κάτι το οποίο σύμφωνα με το Δήμαρχο η κα Κόλλια δεν έπραξε..
Το θέμα φαίνεται ότι θα λάβει διαστάσεις αφού εμφανίζεται σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλη τη χώρα και θα πρέπει ο βουλευτής να δώσει πειστικές εξηγήσεις στην ηγεσία του κόμματος αλλά κυρίως την Κορινθιακή κοινωνία.
*ισθμός.gr

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!!!!!!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ!!!!
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΑΤΕΣ!!!!! ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ Ο Κ.ΚΟΛΛΙΑΣ. ΟΤΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ Ν.Δ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΗΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ!!!!

  2. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ . ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΤΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΒΓΑΖΕΙΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕιτσ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕ ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΑΘΗΝΟΥΛΑ.

  3. συμφωνω για το πρασινησμα αλλα τωρα για 35 ευρω να μιλαμε; οταν καποιοι μας εχουν φαει ακομα και τις σαρκες μας και ο κολοτριανταφυλλοπουλος δεν λεει κουβεντα για τα εκατομυρια που εχουν φαει αλλα πολιτικα καθυκια;
    σιγα τα ωα!
    μακαρι να ηταν μονο αυτο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog