Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

10 τζαμιά ζητούν οι Μουσουλμάνοι!

- Advertisement -

Τη δημιουργία τουλάχιστον 10 τζαμιών στην ελληνική επικράτεια, ζητάνε οι μουσουλμάνοι που βρίσκονται στη χώρα μας! ‘Οσο εμείς συζητάμε ακόμα για το αν, πότε και με ποια χρήματα θα δημιουργηθεί ένα τζαμί στην Αθήνα, η Ένωση Μεταναστών Ελλάδος, σε συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα Δευτέρα, ξεκαθάρισε ότι μας..
. ευχαριστεί, αλλά ένα ίσον κανένα!
‘Οπως εξήγησε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ελλάδας – Πακιστάν, κ. Σαΐντ Μοχάμεντ Τζαμίλ, ο αγώνας για να χτιστεί τζαμί στην Αθήνα διαρκεί χρόνια. “Επιτέλους από το κράτος έχει δοθεί ο χώρος στο Βοτανικό και η απαραίτητη χρηματοδότηση” είπε και πρόσθεσε ότι οι μετανάστες που ζουν νόμιμα στην χώρα μας θα συμβάλουν οικονομικά στην προσπάθεια να χτιστεί το τζαμί, αλλά θα ορίσουν και επιτροπή ελέγχου της λειτουργίας του.
Ωστόσο η Ένωση Μεταναστών Ελλάδος εξήγησε ότι ένα τζαμί δεν αρκεί και ζήτησε από το ελληνικό κράτος να επιτρέψει, να δημιουργηθούν και να λειτουργούν τουλάχιστον δέκα τζαμιά στην Αττική, πάντα με τη δική τους οικονομική συμμετοχή για να μην επιβαρύνει την ελληνική κοινωνία σε συνθήκες κρίσης!
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, παρουσίασαν 23 προτάσεις του για θέματα μεταναστών και πρότειναν να υπάρχει η δυνατότητα νομιμοποίησης υπό όρους για τους μη νόμιμους μετανάστες, όπως γίνεται και σε άλλες χώρες, πληρώνοντας στο κράτος ένα φόρο ύψους 1500-2000 ευρώ!
 *newsbomb

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δηλαδή θα πάμε και μείς να κάνουμε και 10 εκκλησίες στην Μέκα ;;;;
    Θα μας αφήσουν ;
    Πόσοι απο αυτούς έχουν χαρτιά ; Αν θα γίνει μια επιχείρηση "σκούπα" οι μισοί θα απελαθούν λόγω στερισης δικαιολογητικών – διαβατηριών κτλ. !!!!! Πρώτα είσαι νόμιμος και μετα διεκδικείς ! Και να διεκδηκείς βλέπωντας την αρχή της αμοιβαιώτητας ….
    Δυστηχώς τα τζαμιά είναι η βιτρίνα ….
    Πίσω απο την βιτρίνα είναι η "διπλωματία των τζαμιών"…που χρησιμοποιεί την θρησκευτική προσύλοση και φανανατισμό της συγκεκριμένης θρησκείας και που μόνο θετικά αποτέλεσματα δεν προδιαγράφει για την χώρα .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog