Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σκάνδαλο εν μέσω της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης που έχουμε ζήσει ποτέ!30% αύξηση στους μισθούς των Δημάρχων !!!

- Advertisement -

 ΞΕΦΤΊΛΑ!!!
Ο “Καλλικράτης” προβλέπει αυξήσεις στις αποδοχές των δημάρχων ως και 30%, ποσοστό που εν μέσω κρίσης και με τους μισθούς
όλων των υπολοίπων Ελλήνων να μειώνονται ή να παγώνουν (στην καλύτερη περίπτωση) ακούγεται
.. εξωπραγματικό!!!!
Για παράδειγμα ένας δήμαρχος δήμου με 10.000 ψυχές παίρνει πλέον μισθό 3.300 ευρώ μικτά, από 2.000 που ήταν ως τώρα, ενώ ο αντίστοιχος μισθός σε δήμο άνω των 100.000 κατοίκων ανέρχεται στα 5.500 μικτά.
Καλοπληρωμένοι θα πείτε, όμως οι δήμαρχοι δεν συμφωνούν. Θέλουν κι άλλα! Ναι, φαίνεται ότι, όπως και στην περίπτωση των εθνοπατέρων, κάποιοι δεν έγιναν δήμαρχοι για να προσφέρουν…
Έτσι το πρώτο θέμα που έθεσαν, έστω και σε πηγαδάκια, όχι επίσημα, είναι αυτό του ασυμβίβαστου. Οι νέοι δήμαρχοι λοιπόν δεν θέλουν να έχουν το ελεύθερο να συνεχίζουν να ασκούν το επάγγελμά τους για να μπορούν να … ενισχύουν το εισόδημά τους.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι νομίζατε; Πως ο καλλικράτης θα διόρθωνε τα
    κακώς κείμενα;;; Συγκεντρωτισμός του κερατά είναι
    ότι θέλει κάνει. Δημοκρατικές διαδικασίες;;;
    Με αυτές θα ασχολούμαστε τώρα;;;;;;;

    Αϊ σιχτήρ στο φασιστοκράτος που ζούμε!!!!!!

  2. Ο Λογό είπε ότι θα μειώσει κατά 30% τον μισθό του δημάρχου. Τον παλιό ή τον νέο εννοούσε. Περιμένουμε να δούμε που θα καταθέτει το 30% του μισθού του.
    Αν το κάνει μπράβο του!

  3. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΛΟΓΟ..ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΛΑ
    ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ 20% ΚΑΙ ΟΧΙ 30%.ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ
    ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ .ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΛΥΜΟΚΤΟΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ?
    ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΣΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ? ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ???

    ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΛΧΑΣ

  4. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΑ.ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΙΩΣΗ 20% ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΔΕΥΑΛΠ,ΔΟΥΚΑΛΠ,ΔΟΑΛΠ,ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ Κ.Τ.Λ.Π.)ΜΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΑΕΤ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΣΘΕΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ?Η ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΕΠ ΑΜΟΙΒΗ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΤΗ ΚΑΛΧΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΦΗΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΕΝΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ.

  5. Η αύξηση των αποδοχών τους δεν είναι παράλογη.
    Οι νέοι "Καλλικρατικοί" Δήμαρχοι θα διοικούν μεγαλύτερες περιοχές, μεγαλύτερους Δήμους. Από την αναπροσαρμογή μάλλον ριγμένοι είναι οι Δήμαρχοι των 5 μεγάλων πόλεων της χώρας, ίσως και των νησιών αφού αυτών οι μισθοί θα είναι αναλογικά μικρότεροι. Αν συνυπολογίσουμε ότι θα πέσει μεγάλο μαχαίρι στις δημοτικές εταιρείες και μαζί με αυτές και σε όσους είχαν εμμισθες θέσεις εκεί ίσως συνολικά να διατίθενται και λιγότερα χρήματα απ'οτι πριν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog