Επιτέλους τέλος: Ο Νάτσο Σκόκο ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ως το 2013! Η Ένωση κατάφερε και κράτησε στο ρόστερ της τον ποιοτικότερο παίκτη της Σούπερ Λιγκα, αφήνοντας με την…

…όρεξη Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που έβλεπαν σαν… γλυκό τον αργεντινό παικταρά, επιδιώκοντας να τον αποκτήσουν. Η ΠΑΕ ΑΕΚ μάλιστα ανακοίνωσε και μέσω του επίσημου site της τη συγκεκριμένη επιτυχία: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου για την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ignacio Martin Scocco έως τον Ιούνιο του 2013», ήταν η λιτή ανακοίνωση. Υπάρχει ωστόσο μεγάλο παρασκήνιο σε αυτή την υπόθεση.
Χθες βράδυ (όπως σας είχε αποκαλύψει το aek365.gr) οι δύο πλευρές ήταν κοντά σε συμφωνία. Είχε προηγηθεί μία σημαντική επικοινωνία όπου έδειξε το δρόμο της οριστικής συμφωνίας. Τελικά ΑΕΚ και Σκόκο έδωσαν τα χέρια σήμερα το μεσημέρι, ενώ όλο το πρωί (όπως σας είχε ενημερώσει επίσης το aek365.gr) υπήρχαν επαφές. Από την ΑΕΚ είχαν ενημερωθεί για εμπλοκή και του Παναθηναϊκού αλλά και του Ολυμπιακού στην υπόθεση. Προσπάθησαν με τον… τρόπο τους να πείσουν τους μάνατζερ του Αργεντινού ότι στην Παιανία και στον Πειραιά θα βρει ο Σκόκο όσα (θεωρούν πως) δεν ζει στην ΑΕΚ.
Μάλιστα οι δύο «αιώνιοι» προσέφεραν και παραπάνω χρήματα προκειμένου να δουν τον καλύτερο μέσο του πρωταθλήματος να φορά τη φανέλα τους.
Τελικά όμως μέτρησε η πίεση της διοίκησης της ΑΕΚ (και δη του Σταύρου Αδαμίδη) να κάνει τον Σκόκο ηγέτη στη νέα ΑΕΚ, η επιθυμία του Χιμένεθ, μα κυρίως και αυτή του ίδιου του παίκτη. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν για ένα σήριαλ που κράτησε για μήνες. Ο Σκόκο υπέγραψε ως το 2013 και η ΑΕΚ κρατά στο ρόστερ τον Αργεντίνο παικταρά.

aek365