Μέχρι τις 28-11-2010 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kick Boxing με τη συμμετοχή 600 αθλητών από 36 χώρες,  στο κλειστό γυμναστήριο του Λουτρακίου.

Στην μεγαλύτερη ερασιτεχνική διοργάνωσης που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην χώρα μας, οι αθλητές της  Εθνικής μας ομάδας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να κατακτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα μετάλλια. Βέβαια η ιστορία έχει αποδείξει ότι σε αντίστοιχα πρωταθλήματα  σπάνια  καταφέρνουμε διακρίσεις (με εξαίρεση το Semi Contact, του οποίου  οι αθλητές μόνιμα  διακρίνονται). Δεν είναι τυχαίο ότι στα στυλ του ρίνγκ χρυσό μετάλλιο έχει κατακτήσει μόνο ο Πάρις Βασιλικός το 1993 και έκτοτε δεν το  κατάφερε κανείς άλλος.
Παράλληλα βέβαια θα διεξαχθούν και αγώνες επίλεκτων αθλητών το Σάββατο 27 Νοεμβρίου με την συμμετοχή γνωστών Ελλήνων πρωταθλητών, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του CASINO LOUTRAKΙ, όπου ξεχωρίζει ο αγώνας διεκδίκησης διηπειρωτικού τίτλου της WAKO, με τον  Βασίλη Κακαρίκο  να διεκδικεί την ζώνη με αντίπαλο τον Σέρβο Aleksandar Topic.

Δείτε το video