Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός Λουτρακίου-Ατρόμητος Χιλιομοδίου 1-2

- Advertisement -

Τσάμπα ματς και βαθμούς έχασε σήμερα ο Ολυμπιακός Λουτρακίου από ένα Χιλιομόδι που στο μόνο που υπερτερούσε ήταν η δύναμη και έμεινε 5 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Αρνητικός πρωταγωνιστής του 1ου ημιχρόνου ο Μαυρέλης του Λουτρακίου όταν  σε μια φάση που θεωρητικά ήλεγχε έγινε το 0-1 και λίγο πριν μπουν οι ομάδες στα αποδυτήρια έκανε και αυτογκόλ αλλά είναι γεγονός ότι ο Ατρόμητος έπαιζε πιο καλά αφού είχε κερδίσει το κέντρο χωρίς όμως να απειλήσει την εστία του Κόντη. Στο 2ο ημίχρονο …
…η κατάσταση άλλαξε και ο Ολυμπιακός ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού χάνοντας 3 κλασσικές ευκαιρίες σε τετ-α-τετ που είχε ο Αλφα και ο Μπασιώτης.Μεγάλος απών από τον Ολυμπιακό ο Λεάντρο που είναι τραυματίας.Αποτέλεσμα του σκληρού παιχνιδιού του Χιλιομοδίου ήταν να μείνει με 10 παίκτες στο 60′.Καλύτερος παίκτης του αγώνα ο Αμπαδιωτάκης του Ολυμπιακού όπου ήταν και ο σκόρερ της ομάδος μας και ήρωας για τους Χιλιομοδιώτες ο Χόντια(τερματοφύλακας).Ο διαιτητής Δασκαλόπουλος αποδείχτηκε λίγος για το συγκεκριμμένο παιχνίδι όταν σε όλο το 2ο ημίχρονο έδειξε ανοχή στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων που έκαναν οι παίκτες του Χιλιομοδίου.Αυτό που μετράει όμως είναι το αποτέλεσμα και  το σκορ έγραψε 1-2 και μοιραία ήρθε η πρώτη ήττα του Ολυμπιακού για φέτος.Αυτό που προέχει τώρα είναι η ηρεμία γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και να γυρίσουν με το καλό οι τραυματίες.Για τον Ολυμπιακό έπαιξαν οι Κόντης,Βάθης,Μαυρέλης,Παππάς,Αυγέρης,Άλφα,Καζάλοφ,Στεφάνοφ,Αμπαδιωτάκης,Καλογήρου,
Μπασιώτης ενώ αλλαγή έπαιξε ο Παντελέου στην θέση του Καλογήρου.
*Αρνητική εντύπωση στους περίπου 300 φιλάθλους(100 από Χιλιομόδι!)έκανε  η παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Κορινθίας Μιχάλη Τσιχριτζή ΜΑΖΊ με παράγοντα του Χιλιομοδίου ο οποίος ήταν ιδιαίτερα νευρικός και προκλητικός ζητώντας κάρτες από τον διαιτητή!!!!

- Advertisement -

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. σήμερα είδαν όλοι ποιά είναι η καλλύτερη ομάδα και ας έλειπαν οι μπραζίλ,μούτσος,βαραβέρης.ξεφτίλα για το χιλιομόδι να πέφτουν όλο κάτω στο 2ο ημίχρονο,μπάλλα μηδεν όλο ααα και ουυυ λες και τους χτύπαγε ηλεκτρικο ρεύμα,εγώ χάρηκα για την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά μας.συνεχίζουμε δυνατά

  2. Άν με μια ευκαιρία τρώτε 2 γκόλ, θα πρέπει να το προσέξετε, γιατι το πράγμα είναι σοβαρο !!!!!

    Πάντως, ο Δήμος, διαθέτει και άλλες 2 ομάδες που παίζουν στην ίδια κατηγορία με την αγαπημένη σας ομάδα και ( ίσως ) κάποιοι άνθρωποι θα ήθελαν να μάθουν, το τι εγινε και στους άλλους αγώνες ????

    Ευχαριστώ και ελπίζω στο μέλλον να λέτε και για τους άλλους συλλόγους.

  3. 11:44,
    Προφανώς εννοείς τον Ισθμιακό και τον Αγιοθόδωρα.Είμαστε ανοικτοί όποιος θέλει να γράφει ρεπορτάζ για τις ομάδες αυτές,ξέρετε πάρα πολύ καλά ποια είναι η πολιτική του loutrakiblog.Όποιος είναι της δουλειάς και έχει όρεξη γιατί όχι,ας επικοινωνήσει μαζί μας να γίνει διαχειριστής.

  4. βλαχακι 12-33,ουτε του παπα μην το πεις που εφυγες σημερα με νικη,η γλωσσιτσα θα σας κοπει εκει μεσα.εξαλλου οτι και να κανετε παλι χιλιομοδι θα εισαστε ρε ομαδουλα.εμεις ειμαστε λουτρακι ρεεεεεεεεε και η ιστορια δεν ξεγραφει ρε χωριοοοοοοοοοο βλακονδιε!

  5. ρε μι.φι τι βρισιδια μας λες με τα βλαχαδερα που βγαλανε και γλωσσα?αν ειναι δυνατον να υπαρχει ατομο που να λεει σημερα οτι το χιλιομοδι επαιζε με τα τριτα…..το λουτρακι με τι επαιζε δηλαδη?με τα πρώτα?αλλα ας οψονται καποιοι παραγοντες που εφεραν την ομαδα στο τοπικο και καναμε ντερμπι με το χιλιομοδι!!!!!ΛΕΑΝΤΡΟ(ειδικα αυτον),ΒΑΡΑΒΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΥΤΣΟ το χιλιομοδι δεν εχει.και κατι αλλο,μαζευτηκε λιγο ο κοσμος σημερα μετα απο πολυ καιρο και ειναι πολυ καλο για την ομαδα αφου εφυγαν καποια λαμογια,τίποτα αλλο.συνεχιστε ετσι και το πρωταθλημα ειναι δικο μας οσο και να προσπαθει ο χοντρουλιακας προεδρος να βγαλει το χωριο

  6. olous aplirwtous tous exete re megale plaka mas kaneis twra ?
    2on aytos einai o kosmos sas re kaimene?
    3on sto xwrio min kanete ton kopo na erthete kan..den xtypas paixnidi sto xwrio me tpt.
    mipws exeis parapoo apo to daskalopoulo simera?

  7. παω πασο,το χιλιομοδι εχει πιο πολλα λεφτα απο τον ολυμπιακο λουτρακιου τωρα,πουλησανε το λαδι και ειναι ολοι πληρωμενοι.μετα τα χριστουγεννα απο που θα παρετε λεφτα ρε χωριο?

  8. ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΖΟΚΕΡ-ΤΖΑΚΠΟΤ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ,ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΠΑΙΞΑΝΕ;ΕΕΕ.ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝΕ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΤΣΙΧΡΙΤΖΗΣ!

  9. για λουτρακι σημερα ειμασταν πολυ χαλια!με το χιλιομοδι παιζαμε ρε πουστημ..αισχος,αει στο διαολο ρε.ο λογοθετης ο καινουριος δημαρχος και παλιος ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ομαδος που ΗΤΑΝ;Ο πνευματικός της κορινθου ειναι συνεχεια στα καγκελα και βοηθαει την ομαδα,μονο ο πετριτσης ηταν γηπεδο σημερα παρεα με το διδυμο του λουτρακιμπλογκ τον φιλιανδρα και τον αλεξ,οι αλλοι;;που ηταν;σιγα τον κοσμο..αλλα οι επομενες εκλογες ειναι κοντα..μην αγχωνεστε,ΓΙΑ ΕΛΆΤΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ-ΛΑΜΟΓΙΑ!

  10. εσυ βλαχακο φτανεις μεχρι περιφεριακο,εκει ειναι το ταβανι σου βλακονδιε,αυτη ειναι η διαφορα μας,την ειδες σημερα γιδοφυλακα που ησουν ολο ααααα και ουυυυυυ οταν σε εσκασε η ομαδα μου βλακονδιε!αλλα δε πειραζει,θα σε γλεντησω στο χωριο στο 2 γυρο να σε τσουξει.αλλα και να μην βγω αφου εχεις τον χοντρο κονε στα ''ετσι'' μου.λουτρακι ειμαι ρε βλακονδιε,απο φανελα,απο ιστορια,απο ομαδα θα βρω το δρομο μου βλακονδιε,χωριατη,κουτε.εμενα μην με λυπασαι το λαδι που πουλατε τζαμπα να λυποσαστε,φιλε.και καλη τυχη σας ευχομαι

  11. ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΑΝ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΧΟΝΤΙΑ ΜΥΡΙΩΤΗΣ ΒΛΑΣΣΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑΡΗΣ.ΕΝΩ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΛΕΑΝΤΡΟ ΑΥΓΕΡΗΣ ΑΜΠΑΔΙΩΤΑΚΗΣ ΒΑΡΑΒΕΡΗΣ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ.ΕΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΟΜΠΛΕ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΑΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΑΛΛΟΣ.
    ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ ΕΛΕΙΠΑΝ ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΒΛΑΣΣΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΑΛΗΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 5 ΒΑΣΙΚΟΙ. ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΛΕΑΝΤΡΟ ΒΑΡΑΒΕΡΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΤΣΟΣ.

  12. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΟΝΤΙΑ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ 5 ΓΚΟΛ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.

  13. ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ . ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ…

  14. ρε ιχά,τυρί,ότι και αν κάνεις την φανέλλα του Ολυμπιακού και την ιστορία δεν την φτάνεις κουτούλη.εξάλλου όπως θα ανέβεις θα ξαναπέσεις και θα χρωστάς του κόσμου τα λεφτά,κουτούλη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog