Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη για το παραλιακό πάρκο Λουτρακίου

- Advertisement -

Πέρασα το βράδυ της Κυριακής μαζί με την οικογένειά μου, από το παραλιακό πάρκο του Λουτρακίου. Είναι τουλάχιστον ρεζιλίκι για την πόλη μας αυτά που είδα εκεί. Αυτό το πάρκο το παραδίδει η πρώην δημοτική αρχή στην νέα. Αιτία προβληματισμού για όλους μας.
Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει ο απαραίτητος φωτισμός, στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου. Δεν είναι δυνατόν να είναι γεμάτο από σύριγγες και να φοβόμαστε μην ξεφύγουν τα παιδιά από τα χέρια μας και κολλήσουν τίποτα. Είναι απαράδεκτο να μην μπορούν να παίξουν τα παιδιά μας ελεύθερα εκεί. Δεν υπάρχουν κούνιες και χώροι υποδομής για τα παιδιά μας. Πρέπει όλα αυτά να αλλάξουν ΧΤΕΣ.

epikouros

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ολα τα πάρα πάνω ας τα λάβει καλά υπ΄ όψη του ο
    κ.Κακαβάς όταν αναλάβει τα καθηκοντά του στη νέα
    Δημοτική Αρχή.

    Σαν πρώην αξιωματικός της Ελ.Ασ.σίγουρα θα ξέρει
    και το πρόβλημα των ναρκωτικών,και μάλλον θα
    ψιλοϋποψιάζεται ποίοι βρίσκοντε στο ΧΟΝΤΡΟ
    κύκλωμα ναρκοτικών που καταστρέφει τα νέα παιδιά.

  2. μα ειναι γνωστο, ο κοσμος το χει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι. οτι απο την επομενη των εκλογων δεν υπαρχει δημαρχεια, μην ειδατε τον παναη που λεει και η λαικη σοφια. Στο δε δημαρχειο επικρατει ενα μπαχαλο και μισο

  3. ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΦΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!

  4. o k.κακαβας θα μας κανει νταντα σαν πρωην αστυνομικος; δεν περνανε αυτα στους υπαλλήλους του δημου.να κατσουν καλά με τις φοβερες τους.

    ενας υπαλληλος του δημου

  5. εισαι ενα απο τα καποια κοπροσκυλα του δημου αγαπητε υπαλληλε που κατα τις 10.00 απολαμβανετε το ωριαιο καφεδακι και κατα τισς 12.00 το ουζακι ή μπυρονια, καθε φορα και σε καποιο αλλο μαγαζι, σε διαβεβαιωνω ότι δεν θα σας πειραξει κανενας!!! γιατι το αποστεμμα δεν σπαει και σας φοβουνται μην χασουν μελλοντικες ψηφους,θα σας προσεχουν περισσοτερο για να τους ψηφισετε, τι κακαβας και τα σκουλαρικια μου κουνιονται ιτςςςςς!!!!

  6. ΡΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΜΠΙΚΟ!!! ΤΑ ΠΑΡΚΑ; ΤΑ ΓΚΑΖΟΝ; ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ; ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΛΑΙΝΟΥΝ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ! ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΤΕΣ! ΜΟΝΑΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ…..

  7. ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟ ΣΟΥΡΟΥΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΣΕΚΛΕΤΙΣΜΕΝΑ Ή ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΤΕΛΙΒΕΡΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ 20 ΜΕΤΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΕΙΤ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΜΕΡΙΜΝΑ ΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ,ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΛΟΓΟΘΕΤΗ! ΓΙΑΤΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ!!!
    κ. ΚΑΚΑΒΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
    ΕΣΕΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ
    ΤΗΝ ΓΙΟΥΧΑ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ
    ΑΝ Σ'ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ.

  8. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΡΙΕΨΕΙ,ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΜΜΕΣΩΣ!!!! ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΠΟΛΗ.

  9. και ξαναμανα λεω ερε καιμενε κωστα δεν γνωριζες δεν ρωταγες πια πολη πας να κυβερνησεις.Αρε καιμενε γιαυτο το ερηξες στις βολτες με τον κυριο αφερεση πολιτικων δικαιωματων ξερεται τον απο σχοινο προερχομενο.ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟ.
    pomlapi

  10. 5.28 σε τρομοκρατουν οι κακοι ανθρωποι?να τους κανουμε νταντα…ρε κοπροσκυλα που καθεστε ολοι μερα στο ιντερνετ.να σας πω εγω τι κανουν οι υπαλληλοι του δημου.οι μισοι πανε απο τις 7:30 να πιουν καφε κ να χτυπησουν την καρτα των αλλων υπαλληλων που θα ερθουν κατα τις 9,θα πιουν καφε,θα κουτσομπολεψουν απο το ενα γραφειο στο αλλο με τους καφεδες στο χερι,κατα τις 9 αν ολα πανε καλα θα πανε να πιασουν δουλεια,που επειδη θα τους ποναει το δαχτυλο δεν θα κανουν τιποτα κ θα μετρανε τις ημερες ποτε θα ερθουν οι αργιες.καλα εισασταν 4χρονια με τον παυλο λιγο ζοριστηκατε αλλα σαν γνησιες σαυρες την βρηκατε την ακρη.ειναι αληθεια πως υπαλληλοι καθαριοτητας επερναν τα μηχανηματα κ αυτοκινητα του δημου για ιδιωτικη χρηση?ε?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog