Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Χάντμπολ: Είχε τα… κότσια ο Ποσειδώνας Λουτρακίου

- Advertisement -

To Σάββατο 27 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Σπύρος Λούης στο Μαρούσι διεξήχθη η αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Παράδεισος Αμαρουσίου – Ποσειδών Λουτρακίου για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.
Έγινε ένα πολύ δύσκολος αγώνας και η ομάδα μας δοκιμάστηκε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική σε μια καυτή έδρα όπως είναι του Αμαρουσίου.
Η ομάδα του Ποσειδώνα ξεκίνησε τον αγώνα με ανοιχτή επιθετική άμυνα και ελεγχε την πρωτοβουλία μέσα στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό. Αιφνιδιάστηκε η ομάδα του Παράδεισου και προσπάθησε χωρίς όμως να καταφέρει να αντιστρέψει την δύσκολη κατάσταση όπου βρισκόταν. Έτσι τελείωσε το ημίχρονο με το σκορ 9-12 υπέρ της ομάδας μας. Θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη η διαφορά εάν είμασταν περισσότερο προσεκτικοί τις τελικές μας προσπάθειες.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε στον ίδιο ρυθμό και με τον ίδιο δυναμισμό.
Η ομάδα του Παράδεισου στο 48ο λεπτό ήταν μόνο στα 12 γκολ και αποτελεί ένδειξη της καλής μας αμυντικής μας λειτουργίας. Οι παίκτες μας χαλάρωσαν λίγο την προσπάθεια τους και έδωσαν το δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει κάτι. Έτσι η διαφορά του σκορ έφτασε στα τρία γκολ στο 56ο λεπτό 18-21.Οι παροτρύνσεις του προπονητή μας στο ταιμ άουτ αφύπνισαν τους αθλητές μας και με το που ξεκίνησε ο αγώνας οι παίκτες μας πήραν για μια ακόμη φορά τα ηνία του αγώνα και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό σκορ 21-23.
Διακριθέντες είναι όλοι η ομάδα μας για την αμυντική της λειτουργία και το πάθος που έδειξαν στην αγωνιστική τους παρουσία μέσα σε μια πολύ καυτή έδρα.
Τα δεκάλεπτα : 3-4,6-8,9-12 ημιχ. 11-15,14-18,21-23.
Προπονητής Παράδεισος Αμαρουσίου :Δραγάζης Ι.
Φλώρος,Μαζαράκος,Καρασαβίδης(1),Ταρινίδης(1),Κοτζιάκος,Αγγελάκης(1),Παπαίωάνου (1),Κορμάζος (8), Αντωνιάδης (3), Καραστέργιος, Κοντούλης(2), Ξύδης,Χατζόπουλος(4)

Προπονητής Ποσειδών Λουτρακίου : Χατζηκωσταντίνου Κ.
Γιογκαράκης,Αικατερίνης,Κατούντας(5),Γκίκας,Ρουμελιώτης,Τούρκια(5),Σακελλαρίου,Χατζηκωσταντίνου (4), Πιερράκος (1), Σγουρός, Μπένας, Βουγιάνοβιτς(5), Βασιλειάδης(1), Παπαδόπουλος (2).

Πέναλτι : Παράδεισος (2/3) και ο Ποσειδώνας (2/3)
Η διαιτησία των Βέργου – Τσάμου δεν επηρέασε το αποτέλεσμα και είχαν καλά διαστήματα παιχνιδιού.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν ως εξής:
Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ – Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 24-29,ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ – ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 31-21,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ – Γ.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ 18-33,Γ.Ν.Ο.Ν ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 36-31,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 19-30.

Η Bαθμολογία.

1. ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 10
2. Γ.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ 10
3. Γ.Ν.Ο.Ν ΑΡΗΣ 9
4. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 8
5. ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 6
6. Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 6
7.ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 5
8. ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 4
9. ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 4
10.ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 3
11.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ 2
12.Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 0

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο σε όλα τα παιδιά [διοίκηση και παίκτες] σας το ξαναλέω είστε σε καλό δρόμο.Η άνοδος περνά πρώτα από τα χέρια σας. Αν χαθεί και φέτος θα είναι από καθαρή ατυχία ή σύμπτωση. Καλή συνέχεια.

  2. Πάντως χαίρομαι αφου δεν λείπει το χιούμορ!!! Να είστε όλοι καλά και σας περιμένουμε στο Κλειστό Γυμναστήριο το Σάββατο στις 20:00 για να νικήσουμε μαζί την ομάδα των Αγίων Αναργύρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog