Στο loutrakiblog κανείς μα κανείς δεν είχε και ούτε θα έχει ασυλία ή προνομιακή διαφήμιση. Εμείς έχουμε μάθει να κοιτάμε στα μάτια τον συμπολίτη μας γιατί τον βλέπουμε κάθε μέρα και όχι κάθε Σαββατοκύριακο .. Ψάξτε αλλού να βρείτε υπόγειες συναλλαγές και επιλεκτική αρθρογραφία για να καταλάβετε πως συμπλέει πολλές φορές η πολιτική εξουσία με τα ΜΜΑ (Μαζικά Μέσα Αποβλάκωσης) ή το αντίστροφο!.

ΜΜΑ

  Λάσπη και συκοφαντίες έχουμε δεχτεί αρκετές φορές από συγκεκριμμένους “κύκλους” που λειτουργούν ως συνήθως για το προσωπικό τους συμφέρον και δυστυχώς σε ότι μας έχουν κατηγορήσει και φυσικά έχουμε άμεσα απαντήσει, ακόμα περιμένουμε απαντήσεις…
   Είναι απολύτως λογικό όταν μπαίνεις σε ένα χώρο με γνώμονα την δίκαιη κατανομή χώρου, τον κοινό νου, την καθαρή συνείδηση και ‘χαλάς το γλυκό’ σε κάθε είδους τυχοδιώκτη- μη βρίσκοντας πως αλλιώς να σε ‘χτυπήσει’, να λέει ασύστολα ψέμματα..Στο μέλλον όμως σας βεβαιώνουμε ότι θα είμαστε αμείλικτοι σε κάθε είδους συκοφάντες και ο πέλεκυς του loutrakiblog καθώς και της δικαιοσύνης θα είναι ανελέητος – η μεν δικαιοσύνη θα απαιτήσει αποδείξεις για τα λασπολογικά γραφόμενα και θα πέσει φυλάκα, στο δε loutrakiblog- θα τους κάνουμε ‘ρόμπα’ κάθε μέρα..

   Συμπληρώνοντας, να σημειώσουμε την μεγάλη ηθική ικανοποίηση που νιώσαμε όταν δεχτήκαμε από ΌΛΟΥΣ τους  συνδυασμούς συγχαρητήρια για την έντιμη προεκλογική κάλυψη που είχαμε στο ιστολόγιο, καθώς και για το γεγονός ότι ΔΕΝ προσπαθήσαμε ούτε μια φορά να επηρεάσουμε την κρίση των συμπολιτών μας θεωρώντας τους ως ΠΡΟΒΑΤΑ…Οι γνωστοί προβοκάτορες από πού πήραν ‘μπράβο’;;;Γιατί είναι γνωστό ότι όλοι αυτοί ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ στηρίξει τον Κώστα Λογοθέτη προ της 7ης Νοεμβρίου..Από την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου και μετά,μόνο τατού με την φώτο του κυρίου Λογοθέτη δεν χτύπησαν στο μπράτσο τους θέλοντας να δείξουν την πλήρη αφοσίωσή τους στο πρόσωπο του νέου δημάρχου και όπως είναι λογικό έγιναν περίγελος όλων!!!!!!!!
  Αλλά δεν νομίζουμε ότι είναι σωστό να ασχοληθούμε με ανθρώπους που το τσίρκο Medrano θα πλήρωνε αδρά για να κάνουν κολωτούμπες και να γελάει το ακροατήριο!

Είσαστε πρόβατα;;

   Το γεγονός ότι είμασταν το ΜΟΝΑΔΙΚΌ μέσο που είχαμε άμεση καθημερινή πρόσβαση και επικοινωνία με ΌΛΟΥΣ τους συνδυασμούς είναι ένα ανεκπλήρωτο όνειρο για τους χιμλερικούς απογόνους των ΜΜΑ που θέλουνε να το παίζουνε και δημοσιογράφοι και αποτελεί για εμάς, την καλύτερη επιβράβευση σε όλον τον αγώνα που κάναμε να είμαστε ενημερωτικοί και ανιδιοτελείς απέναντι σε όλους τους συνδυασμούς. Συνέπεια όλων των αποπάνω είναι το loutrakiblog, να φτάσει να γίνει από πλευράς επισκεψιμότητας ένα από τα 3 πρώτα ιστολόγια του νομού Κορινθίας με αυξητικές τάσεις έχοντας μόλις 6  μήνες διαδικτυακής ζωής!.
  Αυτό φαίνεται ενοχλεί κάποιους που ούτε καν την πηγή απ’όπου ”κλέβουν” την είδηση δεν αναφέρουν όντας καθόμενοι και επιφωτιζόμενοι δια θείας εμπνεύσεως ,,αρθρογραφούν δικά τους ‘κατεβατά’ λες και την είδηση την άκουσαν στο καφενείο ή στ’αλώνι του Αργύρη….*

   Το loutrakiblog δεν είναι ούτε ο alex με τον mi.fi, ούτε οι υπόλοιποι διαχειριστές αλλά ΌΛΟΙ εσείς που του ‘δίνετε ζωή’ με τις επισκέψεις σας,τα σχόλιά σας και γενικά τις παρεμβάσεις που κάνετε, έτσι ώστε να λάμπει πάντα η αλήθεια. Σας θέλουμε κοντά μας επιπλέον για να εκμεταλευτούμε την διαδικτυακή ελευθερία και να κάνουμε έναν κόσμο καλύτερο,έναν κόσμο που επηρεάζει,έναν κόσμο που να έχει ΆΜΕΣΗ σχέση με ότι συμβαίνει γύρω μας και να έχει ΆΠΟΨΗ.,Φτάνει πια η χούντα που ζούσαμε…

Παράδειγμα για όλους  αποτελεί ο Πάνθηρας

*Εξαίρεση αποτελούν το sfendona.gr, τα dimotika.blogspot.com και το loutraki.tv που αναφέρουν πάντα την πηγή και τους ευχαριστούμε.