Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κατερίνα Φαρμάκη:Δήλωση

- Advertisement -

Δεν έχω προβεί ποτέ σε δηλώσεις του τύπου”Στο Λουτράκι νίκησε το ΠΑΣΟΚ”
Είμαι από αυτούς που πιστεύουν στην δύναμη των τοπικών κοινωνιών και στα αλάθητα κριτήρια που αναπτύσσουν ώστε να εκλέγουν κάθε φορά αυτούς που μπορούν να τον αντιπροσωπεύουν καλύτερα.Με αυτή πάντα τη θέση πολίτευομαι και σαν Νομαρχιακός Σύμβουλος και σαν βουλευτής.Γι’αυτό δεν με αντιπροσωπεύουν και ούτε έχω προβεί ποτέ σε δηλώσεις του τύπου ”Στο Λουτράκι νίκησε το ΠΑΣΟΚ”.Στο Λουτράκι αλλά και σε κάθε δήμο νικούν οι πολίτες,νικούν τα προγράμματα νικάει η ελπίδα.
Κατερίνα Γκέκη-Φαρμάκη
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κορινθίας

Loutrakiblog: Εμείς κα Φαρμάκη ποτέ δεν δημοσιεύσαμε δηλώσεις σας που να λέτε ”Στο Λουτράκι νίκησε το ΠΑΣΟΚ”. Άλλη ανάρτηση κάναμε για εσάς και ο τίτλος που χρησιμοποιείτε στην δήλωσή σας είναι παραποιημένη από άλλο ιστολόγιο της Κορίνθου. Στα πλαίσια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας δεν θα μπορούσαμε να μην δημοσιεύσουμε την δηλωσή σας έστω και αν έφτασε  σε μας αρκετά καθυστερημένα έχοντας γίνει ‘μπαλάκι’ από ιστολόγιο σε ιστολόγιο.  Όμως, εξακολουθούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στην πηγή μας και θα μας επιτρέψετε να έχουμε διαφορετική άποψη.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σας παρακαλώ πολύ…..αφήστε την κυρία βουλευτή να υπογράφει ΜΝΗΜΟΝΙΑ…..έχει πολλή δουλειά ακόμα μέχρι να ξεπουλήσει ολόκληρο το έθνος….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog