Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πριν από λίγο: Και πάλι οι μαθητές στο δημαρχείο

- Advertisement -

Για άλλη μια φορά μέσα σε λίγες ημέρες, οι μαθητές του Γυμνασίου, επισκέφτηκαν το δημαρχείο Λουτρακίου.

Μέλη του 15μελούς του Γυμνασίου Λουτρακίου, συναντήθηκαν πρίν από λίγο με το δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη αλλά και με αντιπροσωπεία του νέου δημάρχου Κώστα Λογοθέτη (οι αντιπρόσωποι ήταν ο Γ. Μπάκος, Γ. Γλυκοφρύδης, Γ. Κακαβάς) για να συζητήσουν για θέματα φύλαξης του κτιρίου. Αφορμή στάθηκε ένα επεισόδιο που έλαβε χώρα το βράδυ που μας πέρασε: Άγνωστοι, με ειδικό εργαλείο έσπασαν τις αλυσίδες της κεντρικής πόρτας και εισέβαλλαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές συζήτησαν σε χαμηλούς τόνους, ψάχνοντας μια ουσιαστική λύση στο πρόβλημα, καθώς το κτίριο παραμένει χωρίς φύλαξη, τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, απορρίφτηκε το ενδεχόμενο να αναλάβει εταιρία security λόγω υψηλού κόστους. Όμως, δεν είχε την ίδια κατάληξη η ιδέα της εγκατάστασης και τοποθέτησης καμερών στον προαύλιο χώρο μιάς και φαντάζει ως η πλέον αξιόπιστη και οικονομική λύση (περίπου 400 με 600 ευρώ ετησίως). Αν βρεθεί άμεση λύση με τη σχολική επιτροπή και το συμβούλιο γονέων και κηδεμόνων με τα θέματα νομικής προστασίας (προσωπικά δεδομένα κτλ), το έργο αναμένεται να ξεκινήσει όσο το δυνατόν πιό γρήγορα.

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για του λόγου το αληθές σαν αντιπροσωπεία του κου Λογοθέτη παρευρέθει μόνο ο κος Γ. Γλυκοφρύδης,με τον κο Γκιώνη.
    Επίσης,το δεκαπενταμελές συμβούλειο ήταν αυτό του ΛΥΚΕΙΟΥ και ουδεμία ανάμειξη είχε αυτό του γυμνασίου.Ακολούθησαν γύρω στα 60-70 παιδιά με δική τους πρωτοβουλία,και αυτά από το Λύκειο,να ακολουθήσουν το Δεκαπενταμελές Συμβούλιο,με απουσία στης ώρες που έλειπαν και αυτό είναι ένα συν τους.
    Σχετικά με το γεγονός ''Άγνωστοι, με ειδικό εργαλείο έσπασαν τις αλυσίδες της κεντρικής πόρτας και εισέβαλλαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου'' αυτό,τον τελευταίο μήνα έχει συμβεί 4 φορές με συνολικό κόστος αποκατάστασης από το ταμείο του σχολείου μας στα 3.000 ευρώ.

    Μαθητής Λυκείου.

  2. ποιος κακαβας και ποιος μπακος ηταν στο δημαρχειο???μονο ο κυριος γλυκοφρυδης ηταν και ο κυριος γκιωνης μεσα στην συζητηση!!!μην λεμε οτι θελουμε!!!!

  3. και το θεμα επισης ειναι αλλο!!!αγνωστοι μπηκαν και εβαλαν στις κλειδαριες σιδηροστοκο ετσι ωστε αναγκαστηκαμε κα αλλαξουμε ολες τις κλειδαριες…να δαπανησουμε δηλαδη γυρω στα 1000 ευρω για 4η φορα μεσα σε ενα μηνα

  4. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΚΙΩΝΗ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ.ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ. ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΦΕΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ.ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΞΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΛΕΙΔΑΡΑ.

  5. Τόσους μπάτσους έχει συγκεντρώσει στην Αθήνα αυτό
    το κωλοκράτος,Ασφαλήτες,ΜΑΤ,ΔΙΑΣ,ΖΗΤΑΔΕΣ,ΕΚΑΜ,τη
    σάρα τη μάρα και το κακό συναπάντημα,και έχει
    κάνει το κέντρο της Αθήνας αστυνομοκρατούμενη
    πόλη,και όλοι αυτοί για να φυλάνε αυτούς που συστηματικά κατακλέβουν και κοροϊδεύουν το Λαό.
    Τι τα σχολεία θα προσέχανε;;;
    Τρομονόμους ξέρουν να φτιάχνουν οι Κυβενήσεις μας, και με αυτούς να δικάζουν μαθητές, όταν
    εξεγείρονται και ζητούν τα αυτονόητα!!!!!!!

  6. Παιδιά το θέμα με το στόκο, μου θυμίζει το αντίστοιχο περιστατικό με τις σπασμένες οδοντογλυφίδες που έβαζαν κάποιοι ή κάποιες στις κλειδαριές στο 2ο δημοτικό σχολείο πριν 5-6 χρόνια; Συνδυάστε λίγο τα γεγονότα και ίσως βρείτε τη λύση στο γρίφο……….

  7. Οι κύριοι Κακαβάς και Μπάκος προσήλθαν 10 λεπτά αργότερα και πλαισίωσαν τον Δήμαρχο Γ. Γκιώνη και τον Γ. Γλυκοφρύδη οι οποίοι είχαν ήδη ξεκινήσει την συνομιλία με τους μαθητές. Η αντιπροσωπεία περιλάμβανε κυρίως παιδιά του Γυμνασίου με θέμα την -για μια ακόμα φορά- ζημιά των κλειδαριών λόγω χρήσης σιδηρόκολας ή κάτι αντίστοιχο. Το αίτημα αφορούσε την φύλαξη του σχολείου. Ο Δήμαρχος και οι αντιπρόσωποι της ερχόμενης δημοτικής αρχής πρότειναν την χρήση ηλεκτρονικών συστημάτων παρακολούθησης εφόσον υπάρχει σύμφωνη και έγγραφη γνώμη όλων των εμπλεκομένων πλευρών.

  8. Φίλε Geo κακώς έχεις πληροφορηθεί,ήμουν παρών στην διαδικασία.Ούτε ο κύριος Κακαβάς ούτε ο κύριος Μπάκος προσήλθαν μέχρι και της αποχώρησης των μαθητών.Βρισκόμουν παρών στη σημερινή συνάντηση.
    Για του λόγου το αληθές σαν αντιπροσωπεία του κου Λογοθέτη παρευρέθει μόνο ο κος Γ. Γλυκοφρύδης,με τον κο Γκιώνη.
    Επίσης,το δεκαπενταμελές συμβούλειο ήταν αυτό του ΛΥΚΕΙΟΥ και ουδεμία ανάμειξη είχε αυτό του γυμνασίου.Ακολούθησαν γύρω στα 60-70 παιδιά με δική τους πρωτοβουλία,και αυτά από το Λύκειο,να ακολουθήσουν το Δεκαπενταμελές Συμβούλιο,με απουσία στης ώρες που έλειπαν και αυτό είναι ένα συν τους.

  9. Έχεις δίκιο και εσύ και ο GEO και η ανάρτηση. Προηγήθηκε η συνάντηση του Λυκείου με Γκιώνη και Γλυκοφρύδη. Αμέσως μετά την αποχώρηση της αντιπροσωπείας του Λυκείου, έγινε νέα συνάντηση για το ίδιο θέμα με αντιπροσωπεία του Γυμνασίου και παρόντες τους Γκιώνη, Γ. Γλυκοφρύδη, Κακαβά και Μπάκο, όπου και συζητήθηκαν αυτά που αναφέρει ο GEO. Άρα μιλάμε για 2 συναντήσεις 1 πρώτα του Λυκείου και μετά του Γυμνασίου (όπου υπήρχε αντιπροσωπεία 10 παιδιών).

  10. ο 8:18…λέει…βρε παιδιά!! ότι ένα καλό παιδάκι απο το δεύτερο δημοτικό που πήγε στο γυμνάσιο κάνει τα ίδια πράγματα.ότι έκανε στο δημοτικό το κάνει και στο Γυμνάσιο.Δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη για να το καταλάβει κανείς.Βεβαια δεν είναι 5-6 χρόνια.Είναι… 3 χρόνια.

  11. O φίλος 10:25 και 10:29 γιατί τσίμπησε στην πιο πάνω ανάρτηση με τις οδοντογλυφίδες!!! Δεν γνωρίζω το περιστατικό, αλλά μου φαίνεται ύποπτα τα δύο αυτά σχόλια από το φίλο. Μήπως εδώ ταιριάζει η παροιμία: Ο έχων τη μύγα μυγιάζεται;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog