Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δ. Καραπατάς: “Συγχαρητήρια κύριε Δέδε”

- Advertisement -

*Άρθρο του Δ. Καραπατά


Ως εκπρόσωπος 2000 πολιτών του Λουτρακίου για τη σύνδεση της πόλης με τον Προαστιακό, θα ήθελα να σχολιάσω, την εκλογή του πρώτου αιρετού αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, του κυρίου Γ. Δέδε. Πρόκειται για έναν από τους πιό αξιόλογους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στην πολιτική σκηνή του τόπου και θεωρώ ότι από τη θέση που πολύ σωστά τον τοποθέτησαν οι πολίτες του νομού, θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του νομού αλλά και ειδικότερα της περιοχής του Λουτρακίου.

Γνωρίζοντας από κοντά τον Γ. Δέδε, ξεχώρισα αρετές όπως της έντονης διάθεσης επίλυσης προβλημάτων που απασχολούν τους πολίτες, αλλά μεγάλη εντύπωση μου προκάλεσε το πόσο ενήμερος ήταν για το θέμα του Προαστιακού Λουτρακίου (!) σεβόμενος πάντα τους συνομιλητές του και χωρίς καμία διάθεση να απαξιώνει την αντίθετη άποψη αλλά με μεγάλη διάθεση επικοδομητικού διαλόγου. Το γεγονός ότι μετά την εκλογή του, στο αξίωμα του αντιπεριφερειάρχη, περιόδευσε ξανά στο νομό για να ευχαριστήσει τους πολίτες, δείχνει σεβασμό και ευγνωμοσύνη απέναντι στον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε – γεγονός πολύ σπάνιο για πολιτικούς καθώς οι περισσότεροι αν εκλεγούν γυρίζουν την πλάτη στον πολίτη.

Ένα ακόμα στοιχείο που πρέπει να γνωστοποιήσω, είναι ότι τον περασμένο Μάιο, όταν ο Γ. Δέδες, ήταν Νομαρχιακός σύμβουλος και παρά τις αλεπάλληλες αναβολές χωρίς ουσιαστικό λόγο του τέως δημάρχου Γ. Γκιώνη προφανώς για να με εκθέσει στον Περιφερειάρχη κύριο Φ. Χατζημιχάλη, ήταν αυτός που με παρότρυνε να πάω στην Τρίπολη έστω και μόνος μου για να ενημερώσω τον Περιφερειάρχη. Όπως είναι γνωστό, το ραντεβού πραγματοποιήθηκε και με τη συμμετοχή του νέου δημάρχου Κ. Λογοθέτη που έδειξε και ο ίδιος άμεσο ενδιαφέρον και κατετέθη φάκελος ενημέρωσης για τον Προαστιακό.

Ο κύριος Δέδες, την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, βρέθηκε στο Λουτράκι για να ευχαριστήσει τους Λουτρακιώτες (κάτι που διαβάσατε αποκλειστικά στο loutrakiblog) και σε συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σε καφετέρια αναγνώρισε την σπουδαιότητα του έργου του Προαστιακού για το Λουτράκι αλλά και την ευρύτερη περιοχή και τόνισε ότι είναι στις προτεραιότητές του η κατασκευή του Προαστικού όπου σε συνδυασμού με την αναβάθμιση και ανάδειξη της διώρυγας του Ισθμού, θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Μέσα στο Δεκέμβρη πιθανότατα, θα επισκευτούμε με τον αντιπεριφερειάρχη τα σημεία που προβλέπονται να γίνουν οι σταθμοί καθώς ο κύριος Δέδες, αποδέχτηκε την πρότασή μου για επιτόπια ενημέρωση.

Κλείνοντας, θέλω μαζί με τα συγχαρητήριά μου να δώσω και τις ευχές μου στο να πετύχει ο νέος αντιπεριφερειάρχης στο δύσκολο έργο του να βγάλει το Λουτράκι αλλά και τον νομό μας από την υπανάπτυξη που έχει περιέλθει εξ αιτίας ττων προηγούμενων ανεπαρκών πολιτικών.

Δημήτρης Καραπατάς

- Advertisement -

58 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε άλεξ και μι.φι έχετε ελέγξει ότι έχει 2000 υπογραφές με όνομα διεύθυνση και αριθμό ταυτότητας που λένε ότι τον θέλουν να τους εκπροσωπεί και να βγάζει ανακοινώσεις εκ μέρους τους;
    Αν εγώ σας στείλω ένα άρθρο ως εκπρόσωπος 5000 πολιτών για να γίνει αεροδρόμιο στο Λουτράκι θα το δημοσιεύσετε;

  2. Για τον ανιδιοτελή αγώνα του κ. Καραπατά θα ήθελα να πω πως έχει 4 μαγαζιά στη γωνία του πρώην Γρηγόρη και γι αυτό θέλει να φέρει τον προαστιακό μέσα στο Λουτράκι.

  3. Χα,χα,χα.Εγώ μαζεύω ήδη υπογραφές για γίνει κέντρο εκτόξευσης της ΝΑΣΑ στο Λουτράκι.Και τους ενημερώνω όλους πως στις επόμενες εκλογές θα βγάλω ανακοίνωση υπερ του δήμαρχου που θα στηρίξει το δίκαιο αυτό αίτημα που θα απογειώσει τον τουρισμό στο Λουτράκι.

  4. Αγαπητέ μπλόγκερ,
    Αν και έχω έρθει εδώ και λίγα χρόνια στο Λουτράκι, ασχολούμαι με τα πολιτικά και διαβάζω όλες τις εφημερίδες της πόλης μας (Διαφάνεια, Αλλαγή, Βήμα) καθώς και πρόσφατα το μπλογκ σας, για το οποίο και σας δίνω συγχαρητήρια.
    Τον κ. Καραπατά δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά θα πρέπει να είναι τουλάχιστον αχάριστος για να χαρακτηρίζει εξυπνάκια αυτόν που έγραψε ότι έγινε γνωστός μέσα από την εφημερίδα Αλλαγή, η οποία είναι και η μόνη που έχει ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα του προαστιακού.
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

  5. Διαβάζω 58 σχόλια για τον Καραπατά και βάζω τα γέλια. Τι ασχολείστε κύριοι με τον προαστιακό. Προαστιακός μέσα στο Λουτράκι δεν πρόκειται να δείτε ούτε ζωγραφιστό. Καμμία ΙΣΟΠΕΔΗ διάβαση δεν επιτρέπεται σε γραμμή του Προαστιακού. Ο νοών νοείτο. Εκτός αν πιστεύει ο Καραπατάς και οι οπαδοί του ότι θα κάνουν ανισόπεδες διαβάσεις μέσα σε οικοδομικά τετράγωνα εντός σχεδίου για να τον ικανοποιήσουν. Ρε έχετε δει σταθμό προαστιακού μέσα σε κατοικημένη περιοχή. Μην τρελλαθούμε κιόλας!!!!!!!

  6. Πράγματι φίλε της 6/12 8:25,έχεις απόλυτο δίκιο.

    Ωστόσο όμως υπάρχουν πολλές λύσεις να αντιμετωσθεί το πρόβλημα,και είχαν προταθεί από
    τον εκπρόσωπο του ΟΣΕ,και τον συγκοινωνηολόγο
    Βλαστό,όταν έγινε μια σύσκεψη στο Πνευματικό
    κέντρο και με την παρουσία Γκιώνη.Το ζήτημα δεν
    είναι οι διαβάσεις,αλλά αν θέλουμε ως κάτοικοι
    αυτής της πόλης,να αποκτήσουμε σύνδεση με τον
    προαστιακό.Εκτός αν θέλουμε να υπερσπισθούμε τα
    συμφέροντα των ΚΤΕΛ όπως έκενε ο Παύλου με τον
    Παπαληγούρα και ακύρωσαν τον προγραμματισμό του
    ΟΣΕ.
    Οσο για τον κ.Καραπατα,αν πράγματι νοιάζεται
    τόσο πολύ και μιας και λέει ότι εκπροσωπεί
    2000 Λουτρακιώτες,ας μας καλέσει σε μια συνέλευση στο πνευματικό κέντρο,και εκεί να
    πούμε αλήθειες όχι μισόλογα να κάνουμε προτάσεις και να πάρουμε αποφάσεις.

    Τι λέτε θα το κανετε κ.Καραπατα;;;;;;;;
    Περιμένω μια απάντηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog