Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Κατερίνα Στικούδη: Απ’ όποια οπτική και να τη δεις… είναι sexy !!!

- Advertisement -
“Φωτιά” ήταν η ενδυματολογική επιλογή της Κατερίνας Στικούδη για το party γνωστού εβδομαδιαίου περιοδικού! Το μοντέλο-παρουσιαστρια άλλωστε έχει… από τις πιο τέλειες αλλά και sexy αναλογίες στον χώρο της showbiz, κι έτσι δεν χάνει ευκαιρία σε κάθε της εμφάνιση να το αποδεικνύει περίτρανα!

Μια διάφανη ολόσωμη φόρμα με κορδόνια που «αγκάλιζαν» το σώμα και ψηλοτάκουνα μποτάκια με τρούκς έκαναν τα βλέμματα όσων παρευρέθησαν στο party του “Hello” να «κολλήσουν» στην Κατερίνα Στικούδη η οποία απλά… το απολάμβανε!

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το lifestyle είναι μαγικό.Απο μηδενικό σε κάνει νούμερο.Αντε να χαθείς ξέκωλο!!!Δυστυχώς αυτά βλέπουν τα παιδιά μας και προσπαθούν να μυμηθούν. Αυτή δυστυχώς είναι η κατάντια της κοινωνίας μας. Απο μια όμορφη κοπέλλα έγινε μια όμορφη <>!!! Εχουν καταντήσει τις όμορφες κοπέλλες να γίνονται δούλες για τον φακό τους και την προσωρινή χρονικά εμφανίσή τους. Άλλο η ομορφιά και άλλο η ……α!!!
    Και το απολάμβανε λέει στο τέλος. Εάν πήγαινε όμως ένας και της έλεγε..Με πόσα μου κάθεσαι?? Θα τον αποκαλούσε…. χυδαίο! Η ίδια είναι χυδαία.Αλλο πράγμα η ομορφιά και άλλο η χυδαιότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog