Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ριβάλντο: “Ο Ολυμπιακός είχε τάξει χρήματα στη Λα Κορούνια”

- Advertisement -

Στην “αποκάλυψη” ότι ο Ολυμπιακός είχε υποσχεθεί να πριμοδοτήσει με χρήματα τη Λα Κορούνια αν αυτή κέρδιζε την Μονακό την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2004-05, προέβη ο Ριβάλντο, σε δηλώσεις που έκανε στην βραζιλιάνικη ιστοσελίδα, “lancenet.com.br”

Aν η αδιάφορη τότε Ντεπορτίβο κέρδιζε την ομάδα του Πριγκιπάτου, τότε οι “ερυθρόλευκοι” θα προκρίνονταν στους “16” της διοργάνωσης, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στον δικό τους αγώνα με τη Λίβερπουλ.
Η ενέργεια αυτή του Ολυμπιακού αντίκειται στη νομοθεσία της ΟΥΕΦΑ, αν φυσικά επαληθευτούν τα λεγόμενα του Ριβάλντο, παρά το γεγονός ότι οι Ισπανοί τελικά διασύρθηκαν με 5-0 από τους Μονεγάσκους.
Για την ιστορία, οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 3-1 στο “Άνφιλντ” και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.
“Από τη στιγμή που είχα αγωνιστεί στο παρελθόν και στη Λα Κορούνια, τηλεφώνησα σε έναν ποδοσφαιριστή που έπαιζε εκεί και μου είπε ότι η ομάδα μου (σ.σ. Ολυμπιακός) θα τους προσέφερε λεφτά αν κέρδιζαν τη Μονακό. Αν αυτό συνέβαινε, αυτομάτως θα προκρινόμασταν, αλλά τελικά αυτό δεν δούλεψε”, είπε γελώντας ο άλλοτε άσος των “ερυθρολεύκων”.
Εν συνεχεία, ο πρόεδρος και παίκτης της Μότζι Μίριμ, είπε χαρακτηριστικά: “Πιστεύω ότι το να δώσεις χρήματα σε μια άλλη ομάδα για να νικήσει, δεν είναι πρόβλημα. Αυτό που δεν πρέπει να γίνεται είναι να προσφέρεις χρήματα σε κάποιον για να χάσει. Αυτό είναι κάτι που δεν θα έκανα ποτέ”.
Κλείνοντας, ο βετεράνος άσος αναφέρθηκε σε μία παρόμοια ιστορία που είχε λάβει χώρα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. “Ο αρχηγός της ομάδας μας ειδοποίησε πως αν κερδίζαμε εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ θα μας έστελνε λεφτά, τελικά όμως χάσαμε αφού ο Ρονάλντο εκείνη την εποχή πετούσε και πέτυχε ένα φανταστικό γκολ. Αυτό συνέβη 2-3 φορές στην καριέρα μου”.
* πηγή : contra.gr

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. mi.fi. , είπα να κάνω κι εγώ μιά φορά "αντικειμενική" δημοσιογραφία !!! (πώς τα καταφέρατε να τάξετε λεφτά και πάλι να γελάει όλη η Ευρώπη μαζί σας,ένας Θεός το ξέρει !!!)

  2. ΚΟΚΚΑΛΗ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΕΡΕΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΟΥ.ΑΕΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 2008 ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ….ΚΩΣΤΑΣ1972

  3. Μπούρδες! Αν τον καλέσει η ΟΥΕΦΑ θα κανει την παλαβή. Και αν περιέχουν ίχνος αλήθειας αυτά που λέει ο Ριβάλντο, τετοιο νταραβέρι γίνεται μέσω διοικήσεων. Στην Ισπανία που είναι λίγο μπροστά σε τέτοια θέματα, οι πρόεδροι βγαίνουν δημοσίως και λένε "τάζουμε πριμ στην άλλη ομάδα για ΝΙΚΗ". Ακόμα ψοφάει για δημοσιότητα αυτός ο Ριβάλντο.Πως ξεφτιλίζεται έτσι! Για κανένα ντόπιγκ θα μας πει?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog