Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σίντνεϊ Γκοβού ή δυάρι στο Παρίσι;

- Advertisement -

Οι Γάλλοι δεν σταματούν να ασχολούνται με τα κατορθώματα του Σίντνεϊ Γκοβού και κάνουν πλάκα (και συγκρίσεις) με τον… προτεινόμενο βασικό μισθό του συμπατριώτη τους.

Η πρόταση  που έκανε ο ποδοσφαιριστής στη διοίκηση μετά τα πρόσφατα κρούσματα απειθαρχίας ήταν “ότι μπορώ να αμείβομαι ακόμα και με 1050 ευρώ το μήνα” και η γαλλική εφημερίδα “L’ Equipe” έκανε τις συγκρίσεις της με αυτό το ποσό.
Τα συγκεκριμένα χρήματα είναι τα μισά από όσα πιάνει ένας παίκτης Δ’ κατηγορίας στη Γαλλία. Μήπως αυτός θα ήταν καλύτερος; Για το δυάρι στο Παρίσι δεν τίθεται ζήτημα…
Οι αποδοχές του λοιπόν είναι:
1. Λιγότερες από έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Δ’ κατηγορία Γαλλίας!
2. Όσα κερδίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάθε 42 λεπτά με τη Ρεάλ Μαδρίτης!
3. Επτά φορές ο μισθός ενός δημόσιου υπάλληλου στην Ινδία!
4. Ο μισθός μερικών παικτών της Λουζενάκ, που έχει το πιο μικρό μπάτζετ στη Γ’ κατηγορία!
5. Το μισό της τιμής ενός καλού επιθετικού της Δ’ κατηγορίας!
6. Όσο είναι το ενοίκιο για ένα δυάρι στο Παρίσι!

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. πρώτον,ο Govou δεν έκανε μείωση αποδοχών στα 1050 ευρώ… είπε ότι μένω στον Παναθηνα'ι'κό,ακόμα και με τον ελάχιστο μισθό (1050 ευρώ,που είναι το ελάχιστο για επαγγελματία ποδοσφαιριστή)…για πες μας (επειδή μυρίζει πάλι δάκτυλος της ερυθρόλευκης μουχρίτσας,κοινώς mi.fi.,που αρέσκεται να ανεβάζει αντιπαναθηνα'ι'κά "ρεπορτάζ"),πόσο κοστίζει το δυάρι στην Ισπανία,για να ξέρει η ομάδα σου,να πάρει 5-6,αντί του μέγιστου καζινόβιου Riera και κάτι Φουστερο-ουρτάδων !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog