Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σύλληψη αλλοδαπού για αποπλάνηση ανηλίκου στα Εξαμίλια

- Advertisement -
Την 18:00΄ ώρα της 02-12-2010 στα Εξαμίλια Κορινθίας, συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου ένας άνδρας αλλοδαπός ηλικίας -37- ετών για αποπλάνηση ανηλίκου.
Συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μόλις και μετά βίας γλίτωσε το λιντσάρισμα ένας 37χρονος αλλοδαπός που πιάστηκε επ’ αυτοφώρω την στιγμή που επιχειρούσε να ασελγήσει σε βάρος ενός αγοριού μόλις 4 χρόνων στην κεντρική πλατεία του χωριού Εξαμίλια της Κορινθίας! Το παιδάκι σώθηκε χάρη στην παρέμβαση ενός περαστικού που είδε τι συνέβη.

    Ο κάτοικος της περιοχής περνούσε τυχαία από την πλατεία και έμεινε άναυδος καθώς είδε τον Ινδό μετανάστη να έχει κατεβάσει το παντελόνι του και να προσπαθεί να φιλήσει στο στόμα το αγοράκι που είχε ξεφύγει από την επιτήρηση των γονιών του! Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στην περιοχή και συνέλαβαν τον 37χρονο, γύρω από τον οποίο είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί πολίτες με άγριες διαθέσεις.

    Στο αστυνομικό τμήμα Κορίνθου όπου οδηγήθηκε ο αλλοδαπός, έδωσε διάφορες προσχηματικές εξηγήσεις προσπαθώντας να πείσει τους αστυνομικούς ότι δεν είχε… κακό σκοπό! Μια από αυτές, ήταν ότι το αγοράκι του θύμιζε τον… γιο του που είχε αφήσει στην πατρίδα του! Φυσικά, οι «εξηγήσεις» του δεν έπεισαν τους αστυνομικούς οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για αποπλάνηση ανηλίκου και θα τον προσάγουν στον εισαγγελέα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog