Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βρέθηκε η γιάφκα των δολοφόνων του Σωκράτη Γκιόλια;

- Advertisement -

Γιάφκα τρομοκρατών με βαρύ οπλισμό εντοπίστηκε σε γκαράζ στην οδό Καισαρίας 22 στη Νέα Σμύρνη…
Συγκεκριμένα βρέθηκαν καλάσνικοφ και υποπολυβόλα. Το σημαντικό είναι ότι τα όπλα αυτά είναι ίδιου τύπου με αυτά που είχαν στην φωτογραφία με την προκήρυξη, με την οποία είχαν αναλάβει την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια (19/7/2010).

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις τριών ανδρών και μίας γυναίκας και 10 προσαγωγές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα δύο άτομα που έχουν συλληφθεί στην Ασφάλεια, εντοπίστηκαν έχοντας στην κατοχή τους οπλισμό, ενώ φέρεται να είχαν επαφές με τους συλληφθέντες Π. Αργυρό και Γ. Τσάκαλο. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών είχε συλληφθεί και στο παρελθόν και ήταν υποχρεωμένος να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα.

Αξιωματικοί της υπηρεσίας κάνουν λόγο για την οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών», ωστόσο πληροφορίες λένε ότι μπορεί το κρυσφύγετα να ήταν κοινό και με την οργάνωση «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς». Ωστόσο, στραμμένα είναι τα βλέμματα στη βαλλιστική έρευνα που θα ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση.

Η γιάφκα εντοπίστηκε στην οδό Καισαρείας 22 στη Νέα Σμύρνη, σε υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας, μετά από παρακολουθήσεις αρκετών εβδομάδων. Στο χώρο βρίσκεται εισαγγελέας.

Το σημείο που βρέθηκε η γιάφκα

Αυτή την ώρα σε τρία τουλάχιστον σημεία του νομού Αττικής γίνονται προσαγωγές υπόπτων για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις από άντρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Τέσσερις εισαγγελείς έχουν μεταβεί στα γραφεία της ΓΑΔΑ, για την έκδοση εντάλματος για έρευνα στους υπόλοιπους χώρους του διαμερίσματος.

Ωστόσο, νωρίς το μεσημέρι είχε προηγηθεί έφοδος της αντιτρομοκρατικής σε σπίτι της οδού Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια, όπου έγιναν αρκετές προσαγωγές.

newsbomb.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog