Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Ετοιμάζεται το νέο Πολεοδομικό σχέδιο

- Advertisement -

Ετοιμάζεται το νέο Πολεοδομικό σχέδιο του Δήμου Λουτρακίου –Περαχώρας,
με 20 νέους οικισμούς να μπαίνουν στο σχέδιο ώστε να μπορούν πλέον
να πολεοδομηθούν. Επίσης αναμένεται να αξιοποιηθεί και όλη η ευρύτερη
περιοχή του Δήμου αφού πρόκειται για ένα σχέδιο που θα φέρει ανάπτυξη
και επενδύσεις.

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητέ blogger μήπως μπορείς να δόσης πληροφορίες από που πηγάζουν οι
    Πληροφορίες σου ώστε να μπορούμε να κρίνουμε κατά ποσό είναι έγκυρες?
    Charly

  2. ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΘΗΚΕ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΨΕΜΑ ….

  3. Εαν ειναι σαν το σχεδιο της απερχομενης Δημοτικης Αρχης το οποιο και το απερριψαν τουλαχιστον δυο Υπηρεσιες…… "ζησε Μαϊ μου να φας τριφυλλι" που λεει και ο λαος.

  4. εαν δε γινουν χαζομαρες, οπως εγιναν στο τελευταιο που κατεθεσε η απερχομενη δημοτικη αρχη, τοτε μεσα σε μια 5ετια το Γ.Π.Σ. θα ειναι ετοιμο κ εφαρμοσιμο.
    επαναλαμβανω ομως: "να μη γινουν μαϊμουδιες" γιατι το δασαρχειο κ η αρχαιολογια δε χαμπαριαζουν.

  5. Το προηγούμενο απορρίφθηκε για τις Βαμβακιές (Σχίνος) και την περιοχή κοντά στο ξενοδοχείο Παππάς. Ο Γκιώνης κατηγορήθηκε για το συνολο του Γ.Π.Σ. Ενας από τους λόγους της ήττας του

  6. για πιο Γ.Π.Σ. μιλατε; αυτο που θα γινει στον διευρυμενο δημο;
    γιατι αλλο μονο για το Λουτρακι δεν μπορει να γινει.
    για ποιους οικισμους μιλατε;
    κατι πιο σοβαρο εχουμε;;;

  7. re mixali des ligo ayto kai oloi eseis gia na mhn trelatho telios
    ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010
    Κύριε Λάμπρου ,
    Σε συνέχεια της ανάρτησης σας με τίτλο "με ένα γκάλοπ τους έκαψαν όλους τους γαλάζιους στο Λουτράκι" επιτρέψτε μου να την χαρακτηρίσω εντελώς ατυχή , διότι σαν μέλος της ΝΟΔΕ ΝΔ Νομού Κορινθίας σας ενημερώνω με απόλυτη γνώση ότι η νομαρχιακή δεν στήριξε με απόφαση της συντεταγμένα τον κύριο Πετρίτση παρόλο που το εν λόγω γκάλοπ τον έδειχνε πρώτο, το οποίο πραγματοποιήθηκε τον μήνα Ιούλιο και όχι τον Μάιο όπως αναφέρετε στην ανάρτηση σας , καθώς επίσης δεν στήριξε επίσημα και συντεταγμένα τον κύριο Παύλου.

    Όσον αφορά για μεμονωμένη στήριξη σε κάποιο συνδυασμό, σας ενημερώνω ότι τον κύριο Παύλου στήριξαν με την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο η κα Κατερίνα Οικονόμου μέλος της ΝΟΔΕ ΝΔ , κα Ζωή Λιόκοση – Μπάνου μέλος ΝΟΔΕ ΝΔ , η κα Πόπη Αγγελοπούλου Πρόεδρος Τ.Ο. Λουτρακίου καθώς και ο κ. Γιώργος Παπαγεωργίου Πρόεδρος Τ.Ο. Αγ. Θεοδώρων και τον κύριο Πετρίτση στήριξε η κα Μαίρη Τσαντήλα (γραμματειακή υποστήριξη ΝΟΔΕ).

    Με αυτό αποδεικνύεται περίτρανα ότι η ΝΟΔΕ επίσημα σαν κομματικό όργανο , όχι μόνο δεν στήριξε τον κ. Πετρίτση ως πρώτο βάσει του γκάλοπ , αλλά δεν στήριξε κανέναν υποψήφιο αφήνοντας ακόμα και μέλη της να αποφασίσουν ελεύθερα για το ποιόν θα στηρίξουν.
    Όσον αφορά για το κορυφαίο στέλεχος που επικαλείται η ανάρτηση σας παρακαλώ να μας πείτε το όνομα του προκειμένου να γνωρίζουμε τους κορυφαίους παράγοντες που θεωρούν ότι μπορούν να μιλούν εξ ονόματος προσωπικοτήτων που βρίσκονται σε μία αιρετή κομματική θέση μόνο και μόνο για να προσφέρουν ανιδιοτελώς υπηρεσίες στο κόμμα τους.
    Με τιμή
    Τσάκωνας Γιάννης
    Μέλος ΝΟΔΕ ΝΔ Κορινθίας apo diogenis prees
    h kiria poy leei deyteri den einai dimotiki ypalilos sti doykalp i kano lathos den einai paranomo ayto.to vazo kai edo kai na me sinxoreseis maik alla einai poli xontro gia psaksto ligo einai pragmati dimotiki ipalilos ayti i kiria liokosi ??????

  8. η κ. Λιοκοση δεν ηταν υποψηφια με τον συνδυασμο του κ.Παυλου.
    τωρα… ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ…ΚΑΝΕΙΣ.
    αυτο ειναι θεμα που αφορα εσωκομματικη διαδικασια της Ν.Δ. και μονο…αλλα για τους περιεργους
    ας βγει ο κ. Πετριτσης και ο κ.Παυλου και να μας πουν τι ακριβως συμβαινει με το γκαλοπ.
    ομως, τι σημασια εχει τωρα πια; και γιατι καποιος ξεκινησε να ασχολειται με τους "γαλαζιους" του Λουτρακιου;

  9. Όχι η κα Λιόκοση δεν ήταν υποψήφια με το συνδυασμό του κ.Παύλου. Ήταν απλά το κομματόσκυλό του. Ήταν αυτή που κράταγε το εκλογικό του κέντρο αρκετές ώρες την ημέρα, και κατά τη διάρκεια της αδείας που είχε από την υπηρεσία της. Είναι αυτή που πανηγύριζε για τη νίκη του Λογοθέτη. Είναι αυτή που έχει εκλεγεί από τους Νεοδημοκράτες του Δήμου μας για να τους εκπροσωπήσει σαν Ν.Δ. Τώρα αν ο ρόλος της στη θέση αυτή ήταν μόνο και μόνο για να βοηθήσει την επανεκλογή Παύλου, αυτό θα φανεί γρήγορα.
    Και σύ φίλε 11:10 από πού ξέρεις ότι κανείς μα κανείς δεν ήξερε για το συγκεκριμένο γκάλοπ; Είσαι σίγουρα στο περιβάλλον του Παύλου, διότι όλοι οι άλλοι στο περιβάλλον του Πετρίτση γνώριζαν πολύ καλά την ύπαρξη αυτού του γκάλοπ. Άλλωστε ο Πετρίτσης δεν είχε λόγο να το κρύψει. Άλλοι είχαν τέτοιο λόγο, όπως φαντάζεσαι να το καταπιούν και το έπραξαν με πολύ ωραίο και έμπειρο τρόπο!

  10. φιλε 1:27πμ
    επιμενω οτι κανεις δεν ηξερε για το γκαλοπ.
    ουτε ο Πετριτσης ως οφειλε δεν ενημερωσε ουτε την τ.ο.ΚΑΝΕΙΣ.
    ως για τα αλλα που γραφεις απολυτα συμφωνω…

  11. 6:58, είσαι λάθος αλλά δεν μπορώ να σε πείσω. Το θέμα το γνώριζαν πολλοί όπως ο Κόλλιας, οι υποψήφιοι βουλευτές, ο Γιάννου, η Κατερίνα η Οικονόμου, ο Μπαλάφας, ο Μιχαλολιάκος, η γραμματέας της ΝΟΔΕ, αλλά η τοπική του Λουτρακίου κοίταζε μόνο να βγάλει τον Παύλου Δήμαρχο, δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου μα καθόλου για το καλό της παράταξης. Η συγκεκριμένη τοπική εκλέχτηκε μοναχά με ένα σκοπό, να βοηθήσουν τον Παύλου να ξαναγίνει για 4η φορά Δήμαρχος.
    Όταν κάποιοι με ανώνυμα σχόλια μιλούσαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για το περίφημο γκάλοπ, πού ήσουν φίλε να ρωτήσεις και να ενδιαφερθείς να μάθεις. Νόμιζαν όλοι ότι ήταν κακοήθεις διαρροές του Πετρίτση. Ο μόνος τους σκοπός ήταν να θάψουν με τα απαίσια, ψευδέστατα και απαράδεκτα σχόλιά τους (από άτομα μέσα από τη Ν.Δ) την αξιοπρέπεια του Πετρίτση. Ήταν βλέπεις ο μεγάλος εχθρός…..Τι να κάνουμε όμως, ο Πετρίτσης αποδείχθηκε τελικά ο μόνος καθαρός στο παιχνίδι αυτό…….το μέλλον θα τον δικαιώσει!!!

  12. για ποια τοπικη Ν.Δ μιλατε φιλοι;ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ …Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΗΛΑ ΠΗΓΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΕ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΓΚΙΩΝΗ .ΑΛΛΑ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ .ΣΚΑΣΙΛΑ ΤΟΥΣ..Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΥΠΟΜΟΝΗ

  13. Ρε φίλε 8:25, πώς φαίνεται ότι δεν είσαι μέλος της Τοπικής Λουτρακίου. Η Τσαντήλα δεν είναι τώρα μέλος της Τ.Ο Λουτρακίου, γιατί είναι γραμματέας της ΝΟΔΕ. Και η Αγγελοπούλου καλό παιχνίδι έπαιξε κι αυτή…. Τώρα το παίζει οσία Πόπη….. Τη μάθαμε κι αυτήν. Τώρα που δεν της βγήκε το χαρτί του Παύλου το γύρισε το παιχνίδι…..Καλά δεν ήξερε όταν έβριζε τόσους μήνες τον Γκιώνη, μαζί με τον κουμπαρούλη της τον Μνηματίδη, ότι ανήκε στη Ν.Δ και ότι έπρεπε να κρατήσει μία πισινή για τη δεύτερη Κυριακή σαν πρόεδρος της Ν.Δ??????? Απλά ελάχιστη!!!
    Τώρα όσον αφορά τη Νομαρχιακή, το βουλευτή και το κόμμα αφού στήριξαν όλοι ανοικτά τον Παύλου, άρα είναι σύμφωνοι και με την στήριξη που έδωσε στο Λογοθέτη. Εν γνώσει τους έγιναν όλα. Και κάτσε εσύ απλέ ψηφοφόρε και στενοχωρήσου γιατί το κόμμα δεν πάει μπροστά και γιατί ο νομός βάφτηκε πράσινος. Άντε καλόν ύπνο και όνειρα γλυκά.

  14. τα παντα θα ερθουν στο φως…
    το τι εγινε στην Τ.Ο στη ΝΟΔΕ και για το ποιος φταιει…
    η βαση της Ν.Δ. πρεπει να μαθει και ΘΑ ΜΑΘΕΙ…

  15. Ρε καμμένοι στο μυαλό. Κόφτε τα κομματικά. Είστε 2-3 που το μόνο που τους αφορά είναι η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και τα μικροσυμφέροντα τους. Ποιά κόμματα? Αυτά που μας οδήγησαν εδώ που είμαστε? Αυτά που αν τους βάλουμε στο παιχνίδι θα κάνουν και τους δήμους σαν τα μούτρα τους? Αυτά που ως κυβέρνηση έχουν αδιαφορήσει παντελώς για την τοπική αυτοδιοίκηση και την έχουν οδηγήσει στη χρεωκοπία? Έλεος ρε πειθήνια όργανα. Έλεος. Πάρτε τα κόμματα σας και βάλτε τα εκεί που ξέρετε, μήπως ξεκολλήσει ο κόσμος και αρχίσει να πιέζει ή να ασχολείται με τα πραγματικά θέματα του τόπου?

  16. Η βάση της Ν.Δ να ασχοληθεί και λίγο με την οργάνωση και την πολιτική που έχει γίνει παιδική χαρά και όποιος θέλει, κάνει ότι θέλει. Έχει γίνει ανύπαρκτο το μαγαζί έχοντας ορισμένους απελπιστικά μέτριους να ασχολούνται. Αν δεν είσαι με παρωπίδες θα το δεις και ίσως αρχίσεις να ασχολείσαι με τα θέματα που πρέπει να σε αφορούν και όχι ποιός γούσταρε ποιόν σε τοπικό επίπεδο.

  17. ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΕΝΩ Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΑΥΘΕΡΕΣΙΑΣ ΕΝΟΣ ΥΠΑΝΑΠΤYΚΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ.ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ, ΠΟΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟΠΟ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog