Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Χτύπησαν και βασάνισαν το 22 μηνών μωρό τους μέχρι θανάτου

- Advertisement -

Νεκρό από χτυπήματα στο κεφάλι και με μώλωπες σε ολόκληρο το σώμα μεταφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο ένα μωρό 22 μηνών.

Το αγοράκι, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία και την ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησε η ιατροδικαστής, Βασιλική Τζόλα, φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικες κακώσεις που επέφεραν το θάνατο, ενώ διαπιστώθηκαν στο σώμα του ακόμα και εγκαύματα.

Οι γονείς του παιδιού κρατούνται αφού είναι και οι δράστες του εγκλήματος αν και οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι δράστες της αποτρόπαιης πράξης είναι τα άλλα δύο παιδιά που έχουν.

Σχόλιο loutrakiblog:

Μια πράξη που δεν χωράει ανθρώπινος νους. Τι μπορεί να οδηγήσει δύο γονείς να βγάλουν τέτοιο μένος σε ένα αγγελούδι 22 μηνών και να το βασανίσουν μέχρι θανάτου.Ντροπή και αηδία ο πέλεκυς της δικαιοσύνης πρέπει να πέσει βαρύς. Θα πέσει όμως;

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι να σχολιάσει κανείς ρε παιδιά.
    Αυτού του είδους κακκουργήματα,ούτε άγρια θηρία
    δεν τα κάνουν.Ντροπή για το ανθρώπινο είδος αύτό νιώθω…

    Δεν ξέρω πως και ούτε έχω την τεχική δυνατότητα να σας στειλω ένα μικρό ντοκυματέρ που δείχνει
    μια λεοπάρδαλη να σκοτώνει μια πιθηκίνα και όταν
    είδε ότι είχε μωρό πιθηκάκι,παράτησε όλα τα
    άλλα και μεταβλήθηκε σε μαμά για το πιθηκάκι!!!

  2. ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ.ΕΓΩ ΣΑΝ ΜΑΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΕΘΑΝΕ.ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΜΗΝΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ "ΕΒΓΑΖΑ"ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ ΠΑΡΗΓΟΡΟΥΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog