Έλεος θα παρέμβει κανείς; οι εργαζόμενοι, το κράτος ο Δήμος ή όποιος έχει αρμοδιότητα τελικά. Στην εποχή του ηλεκτρονικού και ψηφιακού κόσμου, τέτοια προβλήματα θα έπρεπε να λύνονται αμέσως.

Μαύρη – κατάμαυρη η ένδειξη στην ηλεκτρονική πινακίδα για την γέφυρα της Ποσειδωνίας, στην κατεύθυνση από Κόρινθο, ένα μήνα τώρα.
Καθημερινά εκατοντάδες οδηγοί χάνουν πολύτιμο χρόνο αλλά και χρήμα, μην μπορώντας να γνωρίζουν την κατάσταση της γέφυρας στην είσοδο της Ποσειδωνίας προς Λουτράκι. Ρισκάρουν να προχωρήσουν με το όχημα τους και καταλήγουν να περιμένουν πολύ ώρα στην γέφυρα ή να υποχρεώνονται να επιστρέψουν όλη την διαδρομή πίσω και να κατευθυνθούν από την ανατολική είσοδο προς Λουτράκι. Σκεφθείτε το κόστος σε όλα τα επίπεδα, την επικινδυνότητα που προκύπτει από την αυξημένη ταχύτητα και την σύγχυση, 
Τώρα να μην αναφερθώ στα ΤΑΧΙ, ευκαιρία θέλουν για να ακολουθούν την μακρινή απόσταση με το διπλάσιο κόστος για τον επιβάτη.!! ή στο αισθητικό μέρος του θέματος, με την σκουριασμένη πινακίδα και όλα τα άλλα.