Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Loutraki Christmas Volleyball Cup

- Advertisement -

Το SPORTCAMP, το μεγαλύτερο ιδιωτικό αθλητικό κέντρο στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου, διοργανώνει και αυτά τα Χριστούγεννα το LOUTRAKI CHRISTMAS VOLLEYBALL CUP, ένα μοναδικό τουρνουά για ομάδες ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο των εγκαταστάσεων τουSPORTCAMP και στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Λουτρακίου τις ημερομηνίες 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου 2010 σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς της F.I.V.B.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία συμμετοχής σε ένα ποιοτικό τουρνουά με μεγάλο ανταγωνισμό, δυνατές συγκινήσεις και υψηλό επίπεδο αθλητών με στόχο την ανάδειξη του αθλήματος, τη βελτίωση της τεχνικής και την απόκτηση αγωνιστικής εμπειρίας.

Το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται στα 130,00 € (συμπ. Φ.Π.Α.) κατ’άτομο και συμπεριλαμβάνει: 2 διανυκτερεύσεις, πλήρης διατροφή, έξοδα τουρνουά, συμμετοχή σε διαγωνισμούς και αναμνηστικά ενώ παρέχεται δωρεάν η φιλοξενία προπονητή ή συνοδού κάθε 12 άτομα.

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να δηλώσουν συμμετοχή έως 18 Δεκεμβρίου 2010 με αποστολή της αίτησης στη γραμματεία του SPORTCAMP.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη γραμματεία του SPORTCAMP καθώς και στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Στοιχεία Επικοινωνίας
SPORTCAMP
Λουτρακι, 20300
Τηλ. 27440 23999, 66860
Fax: 27440 26930
www.sportcamp.gr
events@sportcamp.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog