Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Την παραίτηση των μελών του Δ.Σ. της ΔΑΕΤ ζητά η νέα Δημοτική Αρχή

- Advertisement -

Συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης η δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας από τις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές του Δήμου Λουτρακίου, υπό την προεδρία του νέου Δημάρχου Κ. Λογοθέτη, στο Δημαρχείο της πόλης, όπου συζητήθηκαν αρκετά θέματα.

Παρόντες ήταν και οικονομικοί σύμβουλοι του Δήμου και η νέα Δημοτική αρχή, -πέραν των άλλων-, ενημερώθηκε και για τα οικονομικά θέματα του έτους 2009.
Μεταξύ των συμβούλων αντηλλάγησαν απόψεις και ακούστηκαν οι σκέψεις όλων, αλλά φαίνεται να ήταν μια «πρώτη γεύση», για το τι θα έχουν να αντιμετωπίσουν από δω και στο εξής και μια πρώτη εικόνα, περιληπτικά, για τις Δημοτικές επιχειρήσεις και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες και απ΄ ότι ακούστηκε στη συνεδρίαση μετά και την ενημέρωση των οικονομικών συμβούλων, υπάρχουν πολλές οικονομικές υποχρεώσεις του Δήμου, κυρίως από την πλευρά της ΔΑΕΤ, -υπάρχει ένα δάνειο 7 εκ. ευρώ-, πρέπει να δουν πόσο κόστισε τελικά το Υδροθεραπευτήριο και γενικά πόσα χρήματα οφείλονται σε τρίτους. Και όλα αυτά βέβαια, με το δεδομένο ότι μειώνονται και τα έσοδα από την πλευρά του Καζίνο….
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, κάποιοι στη συνεδρίαση έκαναν λόγο για πολιτικές ευθύνες όσων διοικούσαν τα τελευταία χρόνια, για κακοδιαχείριση, ακόμα και για σπατάλες σε έργα.
Η νέα Δημοτική Αρχή, φαίνεται να ζητά την παραίτηση των μελών του Δ.Σ. της ΔΑΕΤ πολύ πριν τον ερχόμενο Ιούνιο, ώστε να αναλάβει η πλειοψηφία και να ελέγξει λεπτομερώς όλα τα στοιχεία που υπάρχουν για να έχει μια σαφή, ακριβή και ξεκάθαρη πλέον εικόνα, ώστε να μπορέσει να δρομολογήσει κάποια πράγματα όσο το δυνατόν συντομότερα.
Κάποιοι μάλιστα τόνισαν, ότι δεν έχουν δει ακόμα, τη σύμβαση του δανείου των 7 εκ. ευρώ, παρότι την έχουν ζητήσει…
Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου θα ορκιστεί η νέα Δημοτική αρχή Λουτρακίου, ενώ την επόμενη μέρα της Πρωτοχρονιάς, την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011 θα γίνει σε ειδική συνεδρίαση του νέου Δημοτικού συμβουλίου, η εκλογή του προέδρου του Σώματος. Από κει και πέρα και μέχρι τα Θεοφάνεια, θα οριστούν και οι Αντιδήμαρχοι της νέας χρονιάς από τον Δήμαρχο Κ. Λογοθέτη…

isthmos.gr

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΑΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ. ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

  2. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ Δ.Σ. ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ;ΝΑ ΘΥΜΟΝΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ.ΣΤΡΩΘΗΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ…………

  3. κακως αρχισαν οι λογοθετικοι…με συκοφαντιες για τις προηγουμενες δημ. αρχες..οσο για την ορκωμοσια σιγα ρε παιδια μην βιαζεστε τοσο πολυ…θα εχετε τρια χρονια μπροστα..ευτυχως!! αλλα θελετε να πατε την πρωτοχρονια επισημα στην εκκλησια!!!! αρε γλυκεια εξουσια ..

  4. ΟΙ ΛΟΓΟΘΕΤΙΚΟΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ Μ…….ΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΩΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ …..

  5. ολα καλα θα πανε.ο δημαρχος ξερει τι πρεπει να κανει…αλλιμονο αν υπαρχουν κολασσιμα πραγματα στην πορεια του απο την προηγουμενη δημοτικη αρχη[βλεπε πηγη μπολετη χωρις συμβασεις χωρις τιποτα διευθυνει τα παντα στο spa ακομα και τωρα ελεοοοοοοοοοοςςςςςςς]…….

  6. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΦ ΟΣΟΝ ΒΡΗΚΕ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
    ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ…ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog