Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μ. Χιμένεθ: Δεν θα προδώσω τον κόσμο. Δεν είμαι μαλ..κας

- Advertisement -

Με τον πλέον πειστικό τρόπο ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκαθάρισε ότι έχει αναλάβει τις τύχες της ΑΕΚ για να δουλέψει σκληρά και όχι για να προδώσει τον κόσμο της ομάδας. Πώς; Χρησιμοποιώντας μια αρκετά…

γνωστή ελληνική λέξη και λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό που δεν θα κάνω ποτέ είναι να προδώσω τον κόσμο και να μην δουλεύω. Δεν είμαι μ….κας», τόνισε ο Ισπανός ενόψει του αγώνα με την Λάρισα.

Ο Ισπανός για άλλη μια φορά φάνηκε ξεκάθαρος για τις προθέσεις του για την ΑΕΚ, ενώ σχολίασε για τα ονόματα παικτών που αναφέρει ο Τύπος σαν στόχους της Ένωσης. «Θα είμαι ρεαλιστής. Οι ποδοσφαιριστές που έχω δουλέψει τα προηγούμενα χρόνια, δεν μπορούν να έρθουν ως μεταγραφή ούτε στην ΑΕΚ ούτε σε άλλες ομάδες εδώ. Μιλάω καθημερινά με πολλούς ποδοσφαιριστές που αν έρχονταν υπήρχε πιθανότητα να γίνουμε πρωταθλητές. Η πραγματικότητα όμως είναι μία και μόνο.
Έχουμε έρθει για να δουλέψουμε κι εγώ δέχθηκα να έρθω εδώ γνωρίζοντας τις δυσκολίες. Κάποιους που ήθελα δεν μπορούμε να τους πάρουμε λόγω μπάτζετ. Αυτό που θα κάνω είναι αυτό που ξέρω καλύτερα. Να προσαρμοστώ στις όποιες συνθήκες και να δουλέψουμε. Να χτίσουμε μια ομάδα με ταυτότητα και νοοτροπία και τα αποτελέσματα θα έρθουν ανάλογα με τη δική μας απόδοση», πρόσθεσε ο Ισπανός, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε για το αυριανό παιχνίδι με τη Λάρισα:

««Είναι ένα παιχνίδι παγίδα. Και με διαφορά η Λάρισα δεν είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο. Είναι καλύτερη από ότι δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας. Να μην αναπαυθούμε λοιπόν και σε καμία περίπτωση να μην σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Πέμπτης με Ζενίτ. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στους εαυτούς μας και τον κόσμο της ΑΕΚ και να κοιτάμε μόνο αυτό το παιχνίδι».

Ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε και στο προηγούμενο παιχνίδι της Ένωσης, αυτό με τον Ατρόμητο, στο οποίο μπήκε ένα τέλος σε ένα νικηφόρο σερί που είχε:

«Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν σημαντική απώλεια. Αλλά παίζοντας με 10 παίκτες δεν χάσαμε και αυτό είναι το μόνο θετικό που μας έμεινε. Θεωρώ ότι προηγουμένως είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με Χάιντουκ, σκοράροντας αρκετές φορές και μια νίκη σημαντική με τον Ολυμπιακό. Χάσαμε το σερί και πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή», δήλωσε, ενώ αναφέρθηκε και στις μεταπτώσεις που έχει η ομάδα στην απόδοσή της.

sport-fm.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog