Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παγωμένος ο ΠΑΟ έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης

- Advertisement -

Ένας ακίνδυνος Παναθηναϊκός άφησε δύο βαθμούς στην παγωμένη Τρίπολη (0-0) και υποχώρησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Επεισόδια, δακρυγόνα και φυγαδευμένοι δημοσιογράφοι συνέθεσαν το σκηνικό μετά το τέλος του αγώνα.

Η εικόνα του αγώνα: Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στον Παναθηναϊκό. Ο Μαρίνος προωθήθηκε από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή δίχως όμως οι Σισέ και Χριστοδουλόπουλος να προλαβαίνουν να τη σπρώξουν προς την εστία του Ντεγκρά.
Μετά το δεκάλεπτο ο Αστέρας έκλεισε τους χώρους με τον Αράς να παίζει πιο κοντά στον Ουριμπάρι από τ’ αριστερά, και τον Ουντότζι να διατηρεί μικρή απόσταση από τον Φυτανίδη. Αυτές οι δύο κινήσεις ανάγκασαν τον Παναθηναϊκό να ψάξει περισσότερο το Νίνη αλλά το εξαιρετικό πρέσινγκ του Λαδάκη στο νεαρό μέσο δεν άφηνε πολλά περιθώρια στους πράσινους για κάθετο παιχνίδι.
Από τη στιγμή που οι Αρκάδες εξασφάλισαν την ηρεμία στην άμυνα προσπάθησαν να βγουν στην κόντρα και στο 11ο λεπτό ο Μπαστία με δυνατό αριστερό σουτ ανάγκασε τον Τζόρβα να πέσει για πρώτη φορά στο χορτάρι.
Με τη συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα ο Σισέ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ξεπέρασε και το Ντεγκρά, όμως ο Πουλίδο που κάλυψε την εστία απομάκρυνε το σουτ του Γάλλου.

Ο Φερέιρα βλέποντας ότι ο Αστέρας δεν παίζει με καθαρό σέντερ φορ επέλεξε να αφήσει στα αποδυτήρια τον αμυντικογενή Σιμάο και να βάλει στο ματς τον Κατσουράνη. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με άστοχη εκτέλεση φάουλ του Νίνη και κούρσα του Σισέ την οποία πρόλαβε ο Ντεγκρά.
Από το 60ο λεπτό και μετά ο Αστέρας πίεσε τον Παναθηναϊκό και έφτασε κοντά στο γκολ με τον Φυτανίδη. Το σουτ του Έλληνα αμυντικού μετά από το κόρνερ του Ροζέριο πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τζόρβα.
Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός χάθηκε, ο Παναθηναϊκός έβρισκε ολοένα και πιο κλειστούς τους διαδρόμους για το τέρμα του Αστέρα και το 0-0 ήταν ό,τι πιο φυσιολογικό για αυτό το ματς.

Κλειδί αγώνα:Η επιλογή του Βλάχου να παίξει με τρία αμυντικά χαφ «κατέστρεψε» το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την επιλογή του προπονητή των Αρκάδων να παίξει χωρείς φορ για 90 λεπτά ήταν οι βασικοί λόγοι για το 0-0.
MVP:
Ο Αντώνης Λαδάκης. Ο μέσος του Αστέρα είχε συγκλονιστική παρουσία με πολλές επεμβάσεις στις επιθετικές προσπάθειες του Παναθηναϊκού ενώ είχε συμμετοχή και στο δημιουργικό παιχνίδι του Αστέρα.
Αδύναμος κρίκος:
Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αποδοκίμασαν τους παίκτες της ομάδας του τριφυλλιού και αυτό λέει πολλά. Δύσκολο να πούμε ότι κάποιος παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν πιο αδύναμος κρίκος από έναν άλλο.

contra.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog