Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θέλουμε μία πίστα για bmx και skate στο Λουτράκι

- Advertisement -

“Πείτε κάτι και εσείς, να γίνει μία πίστα για bmx και skate στο Λουτράκι”, ήταν το μήνυμα ενός απελπισμένου 20άχρονου στο facebook, που ασχολείται συστηματικά με το bmx. “Είμαι 20 χρόνων και έχω βαρεθεί να βλέπω παιδιά της ηλικίας μου, να παίρνουν ναρκωτικά, να είναι όλη την ώρα σε καφετέριες και internet καφέ και να καπνίζουν”.
Ο Ανδρέας Λόντος, δημιουργός της ομάδας Unknown Riders, ασχολείται περισσότερα από 3 χρόνια με το bmx και μιλάει στο loutrakiblog για το μεγάλο καθημερινό πρόβλημά που αντιμετωπίζει τόσο ο ίδιος όσο και η υπόλοιπη παρέα του: “Είμαστε αναγκασμένοι να πηγαίνουμε κάθε μέρα στην Κόρινθο με τα ποδήλατα για να μπορέσουμε να κάνουμε το χόμπι μας. Μόνο στην Κόρινθο, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, έχει πίστα για bmx. Παρ’ ότι η συγκεκριμένη πίστα δεν έχει χρέωση, είμαστε διατεθειμένοι ακόμα και να πληρώνουμε για να έχουμε μία πίστα για skate και bmx στην πόλη μας”.

Όσο για τις υποσχέσεις από τους αρμόδιους φορείς; “Έχω βαρεθεί να μιλάω για αυτό το θέμα. Δεν μας ακούει κανείς. Είχαμε πάει μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά  που ασχολούνται με το bmx στον κύριο Γκιώνη και συζητησαμε πολύ ώρα μαζί του. Του εξηγήσαμε ότι τα οφέλη θα ήταν πολλαπλά αν γινόταν να δημιουργηθεί  μία πίστα στο Λουτράκι. Μάλιστα, μας είχε υποσχεθεί τότε ότι θα την φτιάξει. Όμως δεν έγινε τίποτα. Σκοπεύουμε να επισκεφτούμε στο άμεσο μέλλον και τον νέο δήμαρχο, τον Κώστα Λογοθέτη και να του θέσουμε και πάλι το θέμα. Ας ελπίσουμε ότι θα μας ακούσει. Πλέον μόνο ελπίδες έχουμε και όνειρα καθώς από υποσχέσεις έχουμε χορτάσει. Είναι ένα έργο σχετικά μικρής αξίας (το κόστος της πίστας στην Κόρινθο ήταν πολύ μικρό) που μπορεί εύκολα να γίνει, αρκεί να το θέλει η δημοτική αρχή.  Θέλουν πραγματικά να επενδύσουν στη νεολαία και να την αποτρέψουν από τις απειλές που υπάρχουν στον κόσμο μας; Πρέπει να μας το αποδείξουν όμως. Ήρθε η ώρα των έργων”.

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΓΕ Η ΠΙΣΤΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΠΙΣΤΑ ΘΑ ΝΟΜΙΣΕ?ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

  2. Προς 1:23….

    Εισαι ασχετος φιλαρακο…..πρεπει να εισαι απο αυτους που θελουν τον δημο να ειναι χαλια για να καθεστε στα καφενια και να κουτσομπολεβετε…..

    Και στο λογοθετη θα παμε και οπου χριαστη θα παμε αρκη να μην βλεπω τους φιλους μου να καταντανε πρεζονια. Εστω αυτο μπορεις να το σεβαστης αμα εχεις παιδια…

  3. Παιδιά έχετε βρει κατάλληλο χώρο;;;
    Εγώ θα σας πρότεινα να ζητήσετε από το νεο
    Δήμαρχο να περιορήσει τα τραπεζοκαθήσματα εκεί
    δίπλα στο μπω ριβάζ και στον ελεύθερο χώρο που
    υπάρχει να γίνει η πίστα σας,υπάρχει αρκετός
    χώρος.Εξ άλλου της Κορίνθου δεν νομίζω ότι είναι
    παρα πάνω από 60 τετραγωνικά.Ας φιλοτιμηθεί και
    κανάς Δήμαρχος να φροντίσει για τα νέα παιδιά.
    Επιτέλους είναι και αυτά πολίτες με δικαιώματα.

  4. το καλο ειναι ρε αδερφια οτι τουλαχιστον ο νεος δημαρχος ακουει…. ο αλλος δεν ακουγε δεν εβλεπε αλλα πολυ μηλαγε….. πιστευω ολα να πανε καλα με τον καινουργιο μας δημαρχο.

  5. ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΕΑ ΜΑΣ ΜΑΚΑΡΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

  6. αγαπητοι μου νεοι… βλεπω την αγωνια σας,βλεπω την αγαπη σας για την πιστα bmx μοτο-κρος και ραλλι ολοι ομως κουνανε αδιαφορα τις πλατες δεν εχουν οικοπεδο…αδιαφορια;παιδια μου…φιλοι μου εκατομμυρια εδωσε ο δημος στον υδροφορο οριζωντα, εκει υπαρχει οικοπεδο,να ζωντανεψει η ερημη αυτη περιοχη ,να βρει τα οικοπεδα του ο δημος,να υπαρξει ζωη…ανασα.κ. δημαρχε κωστα λογοθετη ακουσε και βαλε μπροστα τους νεους να ζωντανεψουν τα οικοπεδα στον υδροφορο οριζοντα.ΔΗΜΑΡΧΕ μην ξεχνας την περιουσια αυτη του δημου,ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ,ΓΙΩΤΑΚΗΣ,ΠΑΥΛΟΥ,εδωσαν αρκετα εκατομυρια….ωρα να αξιοποιηθουν

  7. Eleos re paidia..dld poso mporei na kostisei mia pista h opoia 8a einai apo 3ylines rampes kai tsimento..xwros yparxei af8onos sto loutraki kai dn shkwnei syzhthsh..tosa asxeta erga k dn kanoun ena shmantiko pou 8a wfelh8oun polla paidia(oi perrisoteroi sto loutraki exoun bike)to 8ema einai h adiaforia. K oxi toso ta lefta..ti allo na peis..tosa xronia to zhtame..elpizw na ginei kati k to eyxomai..(melos unknown Riders-k dhmiourgos-theodore timbo)

  8. ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog