Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πολιτικό ‘παγόβουνο χτύπησε’ τον Κώστα Κόλλια!

- Advertisement -

Ο Κώστας Κόλλιας πλήρωσε με ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ το κραυγαλέο σκάνδαλο της συζύγου του..και όλοι οι Κορίνθιοι Νεοδημοκράτες ‘συναινούν’, όπως φάνηκε στον γάμο του ανιψιού του Σταύρου Δήμα και της θυγατέρας του Κώστα Κλωνή,,  στην αποκαθήλωση του νέου βουλευτή!
Μπορεί ο νέος βουλευτής κος Κόλλιας, να ήταν μάχιμος στις επάλξεις του κοινοβουλίου με καίριες ερωτήσεις και τοποθετήσεις, αλλά το γεγονός ότι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ‘ασχολήθηκε’ μαζί του σχετικά με τις υπερωρίες που χρέωνε το Ελληνικό Δημόσιο για χάριν της γυναίκας του,ήταν αρκετό για πάρα πολλούς καλεσμένους στον γάμο που έγινε στον Άγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη να ΜΗΝ θέλουν να έχουν μαζί του ούτε μια απλή χειραψία!

Στην δεξίωση που έγινε στο Hilton στην αίθουσα ”Τερψιχόρη”όπου παρεβρέθηκαν γύρω στα 500άτομα(80% Κορίνθιοι και Νεοδημοκράτες) και τίμησαν τους νεόνυμφους με την παρουσία τους τόσο ο θείος του γαμπρού και αντιπρόεδρος της Ν.Δ  Σταύρος Δήμας, όσο και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, όλοι οι καλεσμένοι ήταν παγερά αδιάφοροι εώς και ενοχλημένοι, από την παρουσία του Κώστα Κόλλια,σύμφωνα με παρατήρηση που έκανε στο loutrakiblog κορυφαίος νομικός της Κορινθίας που ήταν παρών.

Παρακαλάει;;;;;

Είναι γεγονός ότι ο βουλευτής είναι αρκετά προβληματισμένος και θορυβημένος από την ψυχρή και παγερή ‘επικοινωνία’ που συνάντησε από τον κόσμο στον γάμο του Σταύρου Γ.Δήμα και Σοφίας Κ.Κλωνή και αναμένονται εξελίξεις σχετικά με την πολιτική του καριέρα στην Ν.Δ …

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιο ρε παιδιά είναι το σκάνδαλο που έγινε και δεν εφαρμόζεται διαχρονικά ΚΑΙ από τους 300 της βουλής; Πως ξαφνικά ο Κόλλιας έγινε ο αποδιοπομπαίος τράγος για κάτι που ΟΛΟΙ οι βουλευτές, ΟΛΩΝ των κομμάτων έκαναν και εξακολουθούν να κάνουν; (άλλοι με τις γυναίκες τους, άλλοι με τις ξαδέλφες τους ……).
    Παράνομο ; ναι, αλλά για ΟΛΟΥΣ. Γιατί τόσο ξαφνικά και γρήγορα, ιδίως οι Νεοδημοκράτες ξέχασαν η και διέγραψαν την ουσιαστική παρουσία του βουλευτή τους Κώστα Κόλλια και στον νομό μας και στην βουλή; και μιλάω για τους απλούς ψηφοφόρους, τους υποτιθέμενους ανώνυμους, που μπορούσαν και μπορούν να δουν τον βουλευτή τους, να ζει σαν αυτούς στην καθημερινότητα, να βιώνει πραγματικά τα προβλήματά τους και να προσπαθεί ουσιαστικά να διεκπεραιώσει προβλήματα και αιτήματα, που αυτοί που υποτίθεται αισθάνθηκαν άσχημα με την παρουσία του, στον γάμο του ανιψιού Δήμα, είχαν και έχουν τον τρόπο τους, που καμία σχέση δεν έχουν με τις δυνατότητες του απλού και "ανώνυμου" νεοδημοκράτη.
    Εμείς οι απλοί και “ανώνυμοι” νεοδημοκράτες δεν περιμένουμε στην γωνία κανένα Τριανταφυλόπουλο να μας υπογραμμίσει το ήθος της οικογένειας του Κ. Κόλλια, γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο Κώστας που ξεκίνησε από απλός αγωνιστής της ΝΔ, δεν ξέχασε ποτέ ούτε τις καταβολές του, ούτε τις προσδοκίες του απλού και "ανώνυμου" ΝΔτη.
    Όσον αφορά την υπόθεση ΟΓΑ, οι γνωρίζοντες, πολύ δε περισσότερο ο Πνευματικός αλλά και οι τρεις υπάλληλοι που διαχειρίζονταν τον λογαριασμό, ξέρουν ότι η γυναίκα του Κόλια δεν ακούμπησε ούτε ένα ευρώ, από την στιγμή που τους παρέδωσε όλα τα σχετικά έγγραφα και εργαλεία.
    Κώστα Κόλλια μπορεί να δέχεσαι έναν εντελώς άδικο και προσβλητικό αγώνα, όμως συνέχισε να ενδιαφέρεσαι για τους απλούς και "ανώνυμους" ανθρώπους, γιατί αυτοί, να είσαι σίγουρος, δεν μασάνε από τα διαχρονικά τρωκτικά της εξουσίας και τους όψιμους ηθικολόγους.

    Νεοδημοκράτης από το Λουτράκι
    (καμία σχέση με το γραφείο Κόλλια, απλά σας προλαβαίνω!!!!!)

  2. Έχω στηρίξει τον Κώστα Κόλλια σε όλες τις αναμετρήσεις του, γιατί τον θεωρώ έντιμο και ηθικό. Δεν με ενοχλεί καθόλου το θέμα που (υποτίθεται) ανέδειξε ο Τριανταφυλλόπουλος, διότι απλά τον Μάκη τον θεωρώ ελάχιστο για να ασχοληθεί κανείς με τις εκπομπές του. Το μόνο που ξέρει είναι να σπιλώνει συνειδήσεις χωρίς ποτέ να ζητά συγγνώμη όταν αποδεικνύεται ΛΑΘΟΣ. ΟΜΩΣ Κώστα Κόλλια δεν θα σε ξαναψηφίσω και δεν θα σε ξαναστηρίξω, γιατί δεν έπαιξες καθαρό αγώνα στο Λουτράκι όσον αφορά τις δημοτικές εκλογές. Ξέρεις εσύ καλά τι εννοώ. Δεν μπορείς να σπρώχνεις ανθρώπους να ασχοληθούν με τα κοινά δίνοντας τους υποσχέσεις για στηρίξεις και στην πορεία για δικούς σου λόγους να αλλάζεις ρότα. Δεν μπορείς και δεν είχες δικαίωμα να κρύβεις δημοσκοπήσεις από την ίδια τη Ν.Δ (ΝΟΔΕ) γιατί απλά δεν συνέφεραν κάποιους. Δεν ήταν του ήθους σου αυτά τα πράγματα. Κάπου στην πορεία χάλασες κι εσύ. Η πολιτική σε έφθειρε. Γι'αυτό ΤΕΛΟΣ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog