Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Γ. Γκιώνης σας προσκαλεί στο “Σχέδιο Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια”

- Advertisement -

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης σας προσκαλεί την Παρασκευή 17/12/2010 ώρα 14:00 στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου στην παρουσίαση του “Σχεδίου Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια” που εκπόνησε ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας στo πλαίσιο της Ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας του “Συμφώνου των Δημάρχων”.
Ο Δήμος συμμετέχει από τον Ιανουάριο του 2010 στο …

Ευρωπαϊκό “Σύμφωνο των Δημάρχων” μαζί με, πάνω από 2100 Δήμους από όλη την Ευρώπη οι οποίοι δεσμεύονται να μειώσουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) κατά τουλάχιστον 20% έως το 2020, μέσω μέτρων Εξοικονόμησης Ενέργειας και παραγωγής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές.

Στο “Σχέδιο Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια” διατυπώνονται μέτρα και δράσεις τα οποία ο Δήμος δεσμεύεται να εντάξει στον στρατηγικό ενεργειακό σχεδιασμό του ώστε μέχρι το 2020 να έχει επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η σημερινή κατάσταση στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας σε σχέση με την ενεργειακή κατανάλωση και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και η ενεργειακή πολιτική του με ορίζοντα το 2020 όπως αυτή διαμορφώνεται από τις μέχρι τώρα δράσεις του Δήμου και το “Σχέδιο Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια”.

Η συμμετοχή των πολιτών και των φορέων της πόλης είναι καίριας σημασίας στην προσπάθεια του Δήμου για την επιτυχή υλοποίηση του ενεργειακού σχεδιασμού της επόμενης δεκαετίας που έχει στόχο να αναδείξει το Λουτράκι ως μία από τις πρωτοπόρες πόλεις στην προστασία του περιβάλλοντος.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λέτε να μας πουν να βάλουμε φίλτρα και στα τζάκια; Θα πουν και καμιά κουβέντα για τα μεγάλα "τζάκια" Η θα την πληρώσει πάλι ο απλός πολίτης;

  2. Άστα ρε γιώργο,τότε που έπρεπε να καλείς τους
    πολίτες για να τους ενημερώνεις για τις δράσεις
    σου,και να αναζητάς τις προτάσεις και τη γνώμη
    τους,τους έγραψες εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
    Αυτό που πάς να κάνεις τώρα μοιάζει σαν παλιά
    αχρησημοποίητη συγνώμη.Μόνος σου πορεύτηκες στα
    τέσσερα χρόνια της Δημαρχίας σου,μόνος σου τράβα
    και τώρα το δρόμο σου.
    Ηλίας

  3. ΑΑΡΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΘΑ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ!ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ

  4. Βρε νούμερα Λουτρακιώτες εσείς που κάθε φορά βρίζετε αυτόν που χθες γλείφατε, πεστε και ένα καλό λόγο για έναν άνθρωπο (δεν πληρώνετε). Μπράβο στον Γκιώνη έστω και μετά από την ήττα από αυτόν που για 40 ψήφους έφτασε στη 2η Κυριακή, που συνεχίζει να μάχεται για το Λουτράκι που παραδίδει. Αποδεικνύεται ότι τουλάχιστον άφησε και ένα σχέδιο για το μέλλον.

  5. φιλαρακο 9.07 μ.μ το εχεις μαλλον και εσυ οπως λεει και ο ω φιλος πιο πανω. ποιος δημαρχος του πουθενα;του τιποτα;ακου αγαπητε μου και αγαπητοι μου,του γκιωνη του δωσανε [παρομοιωση κανω]στην αρχη της 4ετιας καποιο οικοπεδο και τα χρηματα να φτιαξει ενα σπιτι και του ειπανε 'σε 4 χρονια θελουμε οταν θα επιστρεψουμε απο το εξωτερικο να μας το εχεις ετοιμο με το κλειδι'.οχι μονο ετοιμο δεν το ειχε αλλα τους το ειχε στα μπετα ακομη και χρεωμενο… οπως καταλαβαινετε λοιπον οχι για δημαρχος δεν εκανε ο ανθρωπος αλλα πιστευω θα πρεπει να ψαχτουν λιγο και αυτοι που εχει για πελατες στο λογιστικο του γραφειο γιατι οπως καταλαβαινετε…………οσο για τις επομενες εκλογες αρχισε να μετρας τετραετιες φιλαρακο……………

  6. Κωστάκη φιλάξου από τους γλείφτες που σε περιτριγυρίζουν. Από αυτούς θα τη βρεις. Πάντα ίδια σούργελα είναι. Η δουλειά τους είναι αυτή "φιλόσοφοι του κόλου και του καφενείου"

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog