Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Sold out στο Καραϊσκάκη!

- Advertisement -

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι στραμμένα τα περισσότερα βλέμματα για τον 8ο «Αγώνα κατά της φτώχειας» με τη συμμετοχή αστέρων του Ολυμπιακού (21:15, ΣΚΑΪ). Τέλος τα εισιτήρια!
Τον αγώνα διοργανώνει τα τελευταία οκτώ χρόνια ο ΟΗΕ με την βοήθεια των Ζινεντίν Ζιντάν και Ρονάλντο. Οι δύο άσοι με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου θα αντιμετωπίσουν σε έναν ξεχωριστό αγώνα παίκτες που φόρεσαν στο παρελθόν τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Το πρωί της Τρίτης θα φτάσουν στην Αθήνα οι Ζιντάν και Ρονάλντο και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι αστέρες. Οι Μαχαμαντού Ντιαρά και Ραούλ Αλμπιόλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι Ολλανδοί Χάιτινχα, Βαν Μπρόνκχορστ, Βαν Χόιντονκ και Ρόναλντ ντε Μπουρ, οι Πορτογάλοι Παουλέτα, Κόουτο και Σα Πίντο και ο Τσέχος Πάβελ Νέντβεντ. Η μεγάλη απουσία θα είναι αυτή του Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος θα έφερνε μαζί του, τους Φρανκ Λαμπάρντ και Φλοράν Μαλουντά, καθώς η Τσέλσι δεν τους έδωσε άδεια.

Με την ομάδα του Ολυμπιακού θα αγωνιστούν οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Γρηγόρης Γεωργάτος, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γιώγος Ανατολάκης, Αλέκος Αλεξανδρής, Ανδρέας Νινιάδης, Γιώργος Αμανατίδης αλλά και παίκτες που παίζουν τώρα με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια
Όποιος πρόλαβε… πρόλαβε. Τα εισιτήρια για τον Αγώνα Κατά της Φτώχειας εξαντλήθηκαν όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αυτό σημαίνει ότι το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι κατάμεστο το βράδυ της Τρίτης από τους φιλάθλους που θα σπεύσουν να δουν αστέρες παγκόσμιου βεληνεκούς.
*gazzetta.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog