ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Κουκουλοφόροι που παρεισέφρησαν στην πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ εξαπέλυσαν επίθεση με βόμβες μολότοφ στο υπουργείο Οικονομικών.

 Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί μικρή πυρκαγιά στην είσοδο του κτιρίου που κατασβέστηκε άμεσα.
Παράλληλα, η πλατεία Συντάγματος έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης, μεταξύ κουκουλοφόρων και ανδρών των ΜΑΤ. Οι μεν πετούν μολότοφ και πέτρες προς τους αστυνομικούς, ενώ οι αστυνομικοί απαντούν με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, χημικών και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης. Μάλιστα, προς ενίσχυσή τους έφτασαν στην πλατεία Συντάγματος και αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ.
Οι διαδηλωτές που συμμετείχαν στην πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ άρχισαν να αποχωρούν προς την Πανεπιστημίου και την Ομόνοια, από την ώρα που ξεκίνησαν τα επεισόδια.

Η αρχή της πορείας
Οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ άρχισαν την πορεία από την πλατεία της Ομόνοιας, όπου έγινε το καθιερωμένο συλλαλητήριο και έφτασαν στο κέντρο της Αθήνας υπό τη συνοδεία μπάντας.
Συγκεκριμένα, η κεφαλή της πορείας του ΠΑΜΕ έφτασε στην πλατεία Συντάγματος και πλέον κατευθύνεται προς τη Λεωφόρο Αμαλίας. Εν τω μεταξύ, ξεκίνησε η πορεία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ από το Πεδίο του Άρεως προς τη Βουλή.
Μάλιστα, έχουν αποχωρήσει πλέον οι 100 περίπου πολύτεκνοι από την πλατεία Συντάγματος που επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους σε εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων της Βουλής.
Παράλληλα, η Αλέκα Παπαρήγα είχε σύντομη συνομιλία με τους εκπροσώπους της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος που είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στην πλατεία Συντάγματος σύντομη συνομιλία με τους εκπροσώπους της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος. Η γραμματέας του ΚΚΕ εξέφρασε τη συμπαράστασή της και δήλωσε πως το ΚΚΕ είναι διατεθειμένο να παλέψει με νύχια και με δόντια προκειμένου να ανατραπεί η ισχύουσα κατάσταση.

tromaktiko