Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Θα μιλήσουν στο γήπεδο

- Advertisement -

Η επίθεση των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προς την αποστολή του ΠΑΟΚ μια μέρα πριν την αναμέτρηση του «δικεφάλου του Βορρά» με τους Κροάτες έχει δυναμιτίσει το κλίμα πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων (20:00, Novasports 4) για το Europa League.

O Μάκης Χάβος και οι παίκτες του θέλουν έναν βαθμό για να πάρουν την πρόκριση για τους «32» του θεσμού. Διαβάστε για τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού και το δίλλημα για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο «Μάξιμιρ».

Η προπόνηση της Τρίτης είχε αρκετές εκπλήξεις (καλές και κακές) για τον Μάκη Χάβο και τους παίκτες του. Το «πάγωμα» ήρθε από την εικόνα του αγωνιστικού χώρου και του περιβάλλοντα χώρου που αντίκρισαν οι ποδοσφαιριστές. Πιο συγκεκριμένα υπήρχαν πολλές ξύλινες μπαλέτες γύρω γύρω, οι οποίες δεν είχαν καμία απολύτως χρησιμότητα. Παράλληλα το χορτάρι ήταν σε τραγική κατάσταση, και έμοιαζε περισσότερο με άσφαλτο παρά με τερέν που θα παιχτεί ποδόσφαιρο.

Οι θετικές εκπλήξεις, ήταν αναμενόμενες μεν, αλλά ανακούφισαν τον κ. Χάβο δε. Οι Γκαρσία και Βιτόλο έβγαλαν όλο το πρόγραμμα και φυσικά θα είναι οι δύο παίκτες που θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα. Θυμίζουμε πως ο Γκαρσία είχε πυρετό, όμως πλέον είναι έτοιμος, ενώ ο Βιτόλο την Πέμπτη θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, η οποία δεν επηρεάζει την συμμετοχή του.

Ο Μάκης Χάβος, σύμφωνα με όσα έδειξε στην τελευταία προπόνηση, έχει καταλήξει στους δέκα από τους έντεκα που θα ξεκινήσουν. Ο Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Το μοναδικό ερωτηματικό αφορά στο δεξί μπακ. Σε περίπτωση που προτιμηθεί ο Μπουσαϊντί, ο Σνάουτνσερ θα είναι αριστερά, ενώ αν επιλεγεί ο Πολωνος στο δεξί άκρο, αριστερά θα βρεθεί ο Λίνο. Κοντρέρας και Τσιρίλο θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Βιτόλο και Γκαρσία θα είναι τα αμυντικά χαφ και θα έχουν μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο τον Φωτάκη. Ο Βιεϊρίνια θα είναι αριστερά, ο Σαλπιγγίδης δεξιά και ο Αθανασιάδης θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

sport-fm.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog