Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παράνομα στοιχήματα στο Διαδίκτυο για το «Master Chef»

- Advertisement -

Δίνουν και παίρνουν τα παράνομα στοιχήματα στο Διαδίκτυο για το ποιος θα είναι ο νικητής του «Master Chef». Τον τίτλο του νικητή διεκδικούν τρείς παίχτες: ο Άκης Πετρετζίκης, ο Μιχάλης Καλαβρινός και ο Γιάννης Αποστολάκης, που κονταροχτυπιούνται για την πρωτιά στο ριάλιτι μαγειρικής.
Σύμφωνα με blog στοιχημάτων, νικητής αναδεικνύεται ο Μιχάλης Καλαβρινός με απόδοση 1,25, δεύτερος και σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί ο Άκης Πετρετζίκης με απόδοση 1,75, ενώ τρίτος με απόδοση 4,5 έρχεται ο Γιάννης Αποστολάκης.

Τα τελικά γυρίσματα του «Master Chef» άρχισαν τη Δευτέρα, ενώ ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ώρες. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οι τρείς διεκδικητές της νίκης πέρασαν παρουσία όλων των συμπαικτών τους από αλλεπάλληλες δοκιμασίες καθώς δεν έφτιαξαν ένα ή δυο πιάτα, αλλά πολλά και διαφορετικά.

Μάλιστα στα προσεχή επεισόδια, θα δούμε τους τρείς παίκτες να παίρνουν το ρόλο των κριτών και να κρίνουν τους Λευτέρη Λαζάρου, Δημήτρη Σκαρμούτσο και Γιάννη Λουκάκο, οι οποίοι κλήθηκαν να σηκώσουν το κουτί του «Master Chef» και να επιλέξουν ανάμεσα από ταλιατέλες, μπαρμπούνια και μοσχάρι, φτιάχνοντας καθένας τους και από ένα πιάτο.
*star.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog