Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Φαρ Ουέστ στη Super League

- Advertisement -

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα και η Super League μετατράπηκε σε… κόλαση! Απίστευτα πράγματα στο ΔΣ , με τους Μαρινάκη, Πατέρα, Μπέο, Κωνσταντινίδη να ανταλλάσσουν βαρύτατους χαρακτηρισμούς και να έρχονται μια ανάσα από το ξύλο!

 Ο Μαρινάκης αναφέρθηκε στην απόφαση αθώωσης του Παναθηναϊκού λέγοντας: «Δεν υπάρχει αθλητική δικαιοσύνη. Τι πράγματα είναι αυτά;»
«Εσύ ως τι είσαι εδώ; Πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας ή της Θύρας 7; Εμείς είπαμε τίποτα που αθωώθηκες με την ιστορία με τον Κάκο», ήταν η άμεση απάντηση του Πατέρα, με τον Μπέο να παρεμβαίνει υπέρ του Μαρινάκη και να λέει στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού: «Δεν έχεις ούτε το 10% των μετοχών του Παναθηναϊκού»!

Ο Πατέρας απάντησε με σκληρούς χαρακτηρισμούς! «Πέρασε έξω ρε λαμόγιο. Σήκω φύγε από εδώ. Εσύ και όλη σου η οικογένεια δεν έχετε ούτε το 10% του Ολυμπιακού Βόλου. Με ποιο δικαίωμα έρχεσαι εδώ μέσα; Δεν μιλάμε με υπόδικους.

«Άντε από εδώ ρε Φιλιππίδη. Φιλιππίδης και Μήτσου μαζί είσαι ρε. Μπροστινός είσαι. Πόσες μετοχές έχεις;», ήταν η απάντηση του Μπέου που έκανε έξαλλο τον Πατέρα που είπε «ευτυχώς εμένα δεν με λένε Μπέο να με κυνηγάει η αστυνομία», ωστόσο μετά τα πράγματα ηρέμησαν, με τον Μπέο να αποχωρεί!
Παραλίγο ξύλο!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατηγόρησε την ΠΑΕ ΑΕΚ για «τραμπουκισμούς» στο ντέρμπι των «κιτρινόμαυρων» με τον Ολυμπιακό, επιρρίπτοντας ευθύνες στους Αδαμίδη και Κωνσταντινίδη για επίθεση στην αποστολή των ερυθρολεύκων. Ο Κωνσταντινίδης χαρακτήρισε τις κατηγορίες ως ευφάνταστα δημιουργήματα, κάτι που εξόργισε τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού. Τότε ο Μαρινάκης είπε στον Κωνσταντιντίδη «άμα σε πιάσω από τον σβέρκο όπως τον Φουστέρ θα καταλάβεις», ο εκπρόσωπος της «’Ενωσης» του είπε «έλα εδώ να σε δω» και ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο πριν τους χωρίσουν!

Παρέμβαση «Τίγρη»!
Στο μεταξύ, με τον Αχιλλέα Μπέο βράζουν και στην ΑΕΚ. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου τσακώθηκε με τον Κωνσταντινίδη και επανέλαβε αυτά που είχε πεί την προηγούμενη φορά (Ποια ΑΕΚ, θα παίζει μαζί μας για την όγδοη θέση)! Ολα αυτά ανάγκασαν και τον Μελισσανίδη να πάρει τηλέφωνο τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τον Πατέρα για να ενημερωθεί, με τους «κιτρινόμαυρους» να θεωρούν πως ο Μαρινάκης βάζει τον Μπέο να «πλακώνεται» με τους υπόλοιπους!

 gazzetta.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. και αυτο με λιγα λογια λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο ή αλλοιως σαπουνοπερα της ζιμπαμπουε…

    αλλα γινεται επιτηδες, γιατι τα ζωα που το κυβερνουν, πορωνουν τ;α ζωα που το συντηρουν…

    με γεια σας, με χαρα σας… λουστειτε τα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog