Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βόμβα με «αντίο» από Βγενόπουλο!

- Advertisement -

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ανακοίνωσε ότι δεν προτίθεται να αυξήσει το μετοχικό του ποσοστό και δεν θέλει να έχει ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα του Παναθηναϊκού. Αφήνει αιχμές και για Πατέρα!
Οι ραγδαίες εξελίξεις συνεχίζονται στον Παναθηναϊκό καθώς μετά τη γραπτή δήλωση του Νικόλα Πατέρα για το ενδεχόμενο παραίτησής του από τον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ, ήρθε σήμερα η ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου για να ταράξει και άλλο τα… πράσινα νερά!
Ο Mr MIG έβαλε ένα μεγάλο τέλος στο τριφύλλι αφού ανακοίνωσε πως δεν θα πάρει μέρος στην ΑΜΚ και δεν θα ξανά ασχοληθεί ενεργά με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, ο «Βγενό» δεν προτίθεται να δώσει εξηγήσεις για την απόφασή του, κάνει λόγο για «λάσπη» και κακία που δέχτηκε από «Παναθηναϊκούς» και αφήνει υπονοούμενα για πρόσωπα της διοίκησης αναφερόμενος σε σκηνικό ενότητας και συσπείρωσης, που για κάποιους «φωτογραφίζει» τον Πατέρα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βγενόπουλου:

«Δεν προτίθεμαι να αυξήσω το μετοχικό μου ποσοστό στην ΠΑΕ ούτε να έχω οποιαδήποτε ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Δεν σκοπεύω να δώσω καμία εξήγηση για την απόφασή μου αυτή. Αυτό το δικαίωμα το έχω πληρώσει με 20 εκατ. ευρώ πριν δύο χρόνια, με 1,8 εκατ. ευρώ πριν δύο μήνες και με τόνους λάσπης και κακίας που δέχθηκα και δέχομαι από “Παναθηναϊκούς” διαφόρων επιπέδων. Το σκηνικό για “ενότητα” και “συσπείρωση” που ξαναστήθηκε δεν με αφορά πλέον».
*gazzetta.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σιγα την βομβα !!!!!!!!! Μια ζωη αεριτζης ηταν ο τυπος. Ξενα λεφτα διαχειριζετε και δεν ειναι παρα μοναχα ενας απλος υπαλληλος μιας πολυεθνικης εταιρειας. Τζαμπα μουρη πουλαει. Σε περιπτωση που ηταν προεδρος Ερασιτεχνικης Ομαδας στο τοπικο πρωταθλημα, σιγουρα θα την οδηγουσε, στην ποιο κατω κατηγορια, λογο οικονομικων προβληματων. Μια απλη τεραστια Φουσκα ειναι αυτος ο τυπος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog