Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η Lady Gaga αποκεφάλισε τον Άγιο Βασίλη!

- Advertisement -

Την ώρα που όλοι περιμένουν πως και πως τα Χριστούγεννα, η LadyGaga ξεσπά και φωνάζει ότι τα μισεί! Μάλιστα, η εκκεντρική τραγουδίστρια δεν δίστασε να… αποκεφαλίσει και να πατήσει με τις γόβες της ένα κουκλάκι Άγιου Βασίλη που της έδωσε σε συναυλία κάποιος από τους θαυμαστές της!
Η Gaga τραγουδούσε στην «O2 Arena» του Λονδίνου, όταν κάποιος από το κοινό της δώρισε τον Άγιο Βασίλη. Αντί να τον κρατήσει ως ενθύμιο, όμως, η τραγουδίστρια προτίμησε να βγάλει πάνω του το… άχτι της, όπως έχει κάνει πολλάκις στο παρελθόν με τις κούκλες Barbie!

«Μισώ τις γιορτές, είμαι μόνη και δυστυχισμένη, γ*μ*μ*ν* παλιο-παιχνίδι!», άρχισε να λέει από μικροφώνου η σταρ, δαγκώνοντας με μανία τον γενειοφόρο Άγιο…

Αφού είδε και απόειδε για να τον καταστρέψει, αποφάσισε να ρίξει και την χαριστική βολή: έβαλε το κουκλάκι στο δάπεδο και άρχισε να το πατάει με τις ψηλοτάκουνες μπότες της!

Το κοινό -φυσικά- την αποθέωσε, ενώ η ίδια τόνισε πως αυτό ήταν ένα δώρο για όσους μελαγχολούν με τις γιορτές

Πάντως, τον Άγιο Βασίλη τον αποκεφάλισε η Lady, ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει το αποκεφαλισμένο κουκλάκι σε μια άκρη της σκηνής σαν σκουπίδι!
*star.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog