Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τέμενος στον Βοτανικό με τι λεφτά;

- Advertisement -

Σε όλα τα Κράτη της Ευρώπης προσπαθούν να αναβάλλουν την κατασκευή και ανέγερση Τεμένων αλλά στην Ελλάδα συμβαίνει εντελώς το αντίθετο.
Αφού βρισκόμαστε στην πτώχευση και με το ΔΝΤ στην πλάτη μας και την οικονομική δυσπραγία με ανεργία – φτώχεια – και περικοπές μισθών και συντάξεων απ’ όλους τους πολίτας, η Χώρα μας εγκρίνει την καταβολή 16 εκατομμυρίων ευρώ για την ανέγερση Τεμένους στον Βοτανικό προς ικανοποίηση των Θρησκευτικών αναγκών των Μουσουλμάνων Λαθρομεταναστών που παρανόμως μένουν και κατέλαβαν την χώρα μας και που δημιουργούν του κόσμου τα προβλήματα με τα Γκέτο σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδος, με την εγκληματικότητα που τους χαρακτηρίζει από ληστείες – φόνους – ναρκωτικά – διαρρήξεις – πορνεία και κοινωνικές εντάσεις που δημιουργούν μεταξύ των φιλησύχων Ελλήνων πολιτών, που βρίσκονται όμηροι μέσα στις γειτονιές και τα σπίτια τους.

Μα είναι δυνατόν η Ελλάδα που βρίσκεται μέσα στο χείλος της πτωχεύσεως να διαθέτει το ποσόν των 16 εκατομμυρίων Ευρώ για τις θρησκευτικές ανάγκες όλων των παρανόμων Λαθρομεταναστών που ήρθαν στην Ελλάδα και να στερείται η Χώρα μας και να περικόπτει Νοσοκομειακές δαπάνες και φάρμακα, να μειώνει συντάξεις και μισθούς και να σπαταλάμε χρήματα διά τους παράνομους Μουσουλμάνους Λαθρομετανάστες;

Ο Μουσουλμανικός Λαός που έχει τεράστιες καταθέσεις χρημάτων στις Τράπεζες από το άφθονο πετρέλαιο που έχουν οι χώρες των, γιατί δεν αναλαμβάνουν εξ ιδίων την κατασκευή του Τεμένους εφ’ όσον τους παραχωρήσαμε δωρεάν το οικόπεδο στον Βοτανικό;
Είναι να τρελαίνεται κανείς με τις ενέργειες αυτές της Κυβερνήσεως του Γεωργίου Παπανδρέου που προσπαθεί να βάλει τάξη στο ξεχαρβάλωμα του Κράτους, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις άσκοπες δαπάνες. Οι Μουσουλμάνοι διατηρούν στην Αθήνα 40-50 χώρους, στέκια όπου εξασκούν τα θρησκευτικά καθήκοντά τους και στα οποία η Αστυνομία δεν έχει πρόσβαση σ’ αυτά.

Πώς θα ελέγχει το τεράστιο τέμενος του Βοτανικού που θέλουν να κατασκευάσουν και θα συγκεντρώνονται σ’ αυτό Μουσουλμάνοι από όλες τις χώρες της Ευρώπης και της Ασίας, οι ΟΥΑΧΑΜΠΙΤΕΣ φανατικοί Μουσουλμάνοι, μαζί με τους ΤΑΛΙΜΠΑΝ του Μπιν Λάντεν. Η ομαλή λειτουργία και ησυχία της κοινωνικής ζωής των Ελλήνων θα βρίσκεται στα πυρά των διαφιλονικουμένων Μουσουλμανικών ομάδων που θα συγκεντρώνονται στο Τέμενος του Βοτανικού;

Τα όρια της φιλοξενίας των Ελλήνων έχουν περάσει κάθε έννοια φιλοξενίας και καταλήγουν στην υποδούλωση της χώρας μας στους λαθρομετανάστες από όλα τα μέρη της Γης που εισέρχονται στη χώρα μας με απώτερο σκοπό να εφαρμόσουν τα σχέδια της Παγκοσμιοποιήσεως που δεν είναι άλλα από τη διάλυσή μας ως οντότητα Κράτους και την υποδούλωσή μας στην πολυπολιτισμικότητα.

ΧΡ. ΣΕΡΠΙΩΤΗΣ

by Teo

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απο την στιγμή που υπαρχουν έλληνες πολίτες με μουσουλμανική θρησκεία η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να τους καλύψει τις ανάγκες τους. Βέβαια στην Κορινθία δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα αλλά πρέπει να πατε στην Κομοτηνή στην Ξάνθη, στην Ροδόπη , στον Έβρο. Εκεί να δείτε πρόβλημα που υπαρχει.Άλλο η λαθρομετανάστευση και άλλο η θρησκεία. Η ανάγκη για λατρεία πρέπει να καθοδηγήται απο τους εκάστοτε νόμους του κράτους. Και ότι συμβαίνει ειναι ότι δεν έιμαστε κράτος.Και αυτοί κάνουν ότι θέλουν. αφου βρίσκουν και έδαφος απ οεκείνους που πολεμούν την Εκκλησία με νύχια και δόντια.Και αυτοί είναι Ελληνάρες!!! Και οι πολιτικοί μας για μια ακόμη φορά είναι δειλοί. Όλοι τους. Πόσο ο πρωθυπου΄ργός μας που έχει και τάσεις μηδενισμού σε όλα.
    Πρεπει να καταλάβουν πολλοί ότι η Εκκλησία μας είναι η ταυτότητα εκείνη που δεν θα μπορέσει ποτέ κανείς να την αναιρέσει. Όλα τα αλλα έρχονται και παρερχονται.
    Η Ορθοδοξία είναι εκείνη που θα μας ταυτοποιούν όλοι και θα ξεχωρίζουμε απο τους υπόλοιπους. Ο μηδενισμός των αξιών και των κανόνων είναι ο στόχος των δυνατών.Και αυτό ισχύειε μόνο στους ΕΛΛΗΝΕΣ. Αυτο προσπαθούν να χτυπήσουν. Τις αξίες μας και τις αρχές μας.

  2. …πραγματικά ευχαριστώ που μου ανοίγετε τα μάτια…νόμιζα ότι ζω σε Ευρωπα'ι'κή χώρα ( ή τουλάχιστον μέλος της Ευρωπα'ι'κής Ένωσης ) ή τέλος πάντων,σε χώρα που θέλει να δηλώνει ότι ανήκει στην Δύση…αλλά τελικά,αντιλαμβάνομαι ότι η χώρα που κατοικώ, και μεγάλο ποσοστό των κατοίκων της ,ζούν στο Βυζάντιο και πολεμούν τους Αγαρηνούς εχθρούς…λογικό βέβαια,μιά και όταν όλη η Ευρώπη ξεσηκωνόταν εναντίον του Μεσαιωνισμού,με παντιέρα τις αρχές του Διαφωτισμού,εδώ φορούσαμε φέσια…μάλλον,είμαστε το τελευταίο θεοκρατικό προπύργιο της Ευρώπης …

  3. teo,τέτοια ανάρτηση μισαλοδοξίας δεν πιστεύω ότι θα περίμενε κάποιος από τους επισκέπτες αυτού του blog με μυαλό στο κεφάλι του,μέρες που είναι,από σένα.!!!
    Ηλίας

  4. ΡΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΤΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ …ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ …ΤΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ?

  5. Ρε νούμερο 5:35 αύριο δεν θα έχεις να φας και θα διαμαρτύρεσε. Τότε θα σου λέμε φάε αντριρατσισμό και σκάσε! Μια υπερχρεωμένη χώρα που περικόπτει τα πάντα στους πολίτες της αλλά δίνει τόσα για να χτίσει τζαμί παρανόμων είναι χώρα ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ( αυτών που δεν αντιδρούν εννοείται)

  6. AV….ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΖΕΙΣ.ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΟΜΩΣ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 Η 5 ΓΕΝΙΕΣ…ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ..ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ…ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ Η ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ? ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΑΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ? ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΞΙΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ. ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΕΔΙΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΑΞΙΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ(ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΕΣ) ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ(ΟΥΤΕ ΠΑΠΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ).ΤΥΧΑΙΟ?

  7. ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΝΕΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΔΩΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΒΩΜΟ ΤΩ ΑΓΝΩΣΤΩ ΘΕΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΕΒΑΣΤΟ ΑΛΛΑ ΣΕΒΑΣΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ

  8. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΕΣ @8:35. ΣΕΒΑΣΤΟ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗς ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ. ΑΓΓΑΛΙΑΖΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΥΠΙΚΑ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΕΝΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΦΛΙ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΑ. ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑΣ.
    ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥΣ? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ.ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

  9. φίλτατοι,μπορούμε να διαφωνούμε χωρίς χαρακτηρισμούς και προσβολές (προς 10:56)…για μένα κακώς δεν κόπηκε ή δεν έγινε σύσταση να διορθώσεις το σχόλιο σου…(και δεν στο λέω με τσαμπουκά,απλά,καλό είναι να κρατάμε ένα επίπεδο…)..όσο για τον φίλο που διαφωνούμε,θα ήθλες μήπως να κάνουμε μιά ιστορική αναδρομή στον ρόλο της θρησκείας στην ανθρωπότητα (όχι μόνο του Χριστιανισμού) και στην σχέση της με την εξουσία ;;;…θα πέσουν στο τραπέζι βαριοί χαρακτηρισμοί και θα χαλάσουμε τις καρδιές μας…εγώ,ένα ερώτημα θέτω,απλό'ι'κό (και ίσως δημαγωγικό)…οι περισσότεροι δηλώνουν χριστιανοί (και συμμετέχουν κιόλας στα της εκκλησίας)…πώς γίνεται να υπάρχουν ,λοιπόν,γύρω μας τόσοι απατεώνες και ανήθικοι;;;…επίσης,κάποιος που δεν είναι χριστιανός (και δη,ορθόδοξος),δεν είναι ηθικός και δίκαιος ;;;(όπως ανέφερε κι άλλος φίλος,η Ελλάδα έφτασε στο απόγειο της δόξας της,όταν δεν ήταν χριστιανική)..και προς Θεού (άκου τί έκφραση χρησιμοποιώ,για να κάνω και λίγο χιούμορ),δεν είμαι ούτε ειδωλολάτρης,ούτε δωδεκαθε'ι'΄στής,ούτε αρχαιολάτρης…ένας άνθρωπος που βλέπει τί γίνεται γύρω του είμαι και θέτει τους προβληματισμούς του…

  10. ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ

  11. Η θρησκεία όντως δεν είναι η ορθοδοξία ή ο Καθολικισμός ή ο Δωδεκαθεΐσμός ή ο Βουδισμός. Η Θρησκέια είναι η Αγάπη προς τον συναθρωπό σου και ο σεβασμός της υπόστασης.Της ανθ΄ρωπινης υπόστασης. Εαν πιάσουμε το παρελθόν όντως θα σταθούμε σε λαθη της Εκκλησίας.Και Εκκλησία είναι η συγκέντρωση των ανθρώπων- πιστών σε ένα σημείο. Και την διαχείρηση της Εκκλησίας την διαχειρίστηκε ο ανθρώπινος παράγοντας. Και εκεί έχουν γίνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ανθρωπότητας. Αλλά τα βλέπω και τα αναγνωρίζω ώς λάθη και όχι ως αιτία για να απορίψω την αληθινή έννοια της Αγάπης. Και Αγάπη στην όποια θρησκεία δείχνει το μεγαλείο της. Αυτό όμως τα ξέχνάνε όλοι εύκολα. Και στέκονται στα λάθη της εκκλησίας. Εκκλησία λοιπόν είναι η αγάπη για τον συνανθρωπό σου. Μπορεί να μην το καταφέρνουμε όλοι να ανταποκριθούμε κάθε στιγμή της ζωής μας αλλά έχει σημασία να μπορούμε να ξεχωρίζουμε τις στιγμές. Και κάνουμε λάθη γιατι είμαστε αδύναμοι. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι τα λάθη μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog