Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ιδιαίτερα στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο,βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει!

- Advertisement -

Ποιος είπε ότι οι μπάλες και γιρλάντες είναι η μοναδική μας επιλογή;

Αυτές τις γιορτές βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και στολίστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας με ιδιαίτερα στολίδια! Ποιος είπε ότι οι κλασικές χριστουγεννιάτικες μπάλες και γιρλάντες είναι η μοναδική μας επιλογή;
Ας δούμε μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να δώσετε μια διαφορετική πινελιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας:

* Κρεμάστε πολύχρωμα γλειφιτζούρια και ζαχαρωτά, τα οποία θα δέσετε με πετονιά. Θα δώσουν μια πολύχρωμη και ιδιαίτερη νότα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Βέβαια, εάν έχετε παιδιά θα πρέπει να τα πείσετε να μην τα… φάνε, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσουν οι γιορτές!

* Μια παρόμοια ιδέα με την προηγούμενη είναι τα σοκολατάκια! Ειδικά αυτά που είναι τυλιγμένα με χρυσό, ασημένιο ή κόκκινο χαρτάκι μοιάζουν με χριστουγεννιάτικες μπαλίτσες. Μόνο που αυτές τις μπαλίτσες δεν χρειάζεται να τις ανεβάσετε στο πατάρι μετά τις γιορτές, γιατί απλά θα τις έχετε φάει λίγο λίγο έως τότε!

* Εάν κρατάτε κορδέλες από δώρα πους σας έχουν φέρει κατά καιρούς, τώρα είναι η ευκαιρία να τις χρησιμοποιήσετε: φτιάξτε μεγάλους φιόγκους (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και 2 κορδέλες μαζί εφόσον ταιριάζουν χρωματικά ή κάνουν μια όμορφη χρωματική αντίθεση) και τοποθετήστε τους πάνω στα κλαδιά του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

* Φτιάξτε πρωτότυπες γιρλάντες: περάστε μια λεπτή βελόνα σε κλωστή (πολλά μέτρα κλωστή για την ακρίβεια) και ξεκινήστε να «περνάτε» ποπ κορν! Στη συνέχεια τυλίξτε τη γιρλάντα γύρω από το δέντρο σας –τα ποπ κορν είναι πολύ όμορφα πάνω σε πράσινο δέντρο και μοιάζουν με νιφάδες χιονιού!

Οι ιδέες φυσικά δεν σταματούν εδώ! Με πολύχρωμα χαρτιά, κόλλα και ψαλίδι μπορείτε να φτιάξετε πολλά ακόμα διακοσμητικά, όπως αστεράκια, καρδούλες, μικρά δεντράκια και ό,τι άλλο σας λέει η φαντασία και το προσωπικό σας γούστο! Εάν έχετε παιδιά βάλτε τα στο παιχνίδι! Διασκεδάζουν πολύ με κάθε είδους χειροτεχνίες και είναι μια καλή ευκαιρία να περάσετε δημιουργικό χρόνο όλοι μαζί!
*newsbeast.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog