Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Είναι γεγονός!Τα αντίπαλα στρατόπεδα των εργαζομένων στην Club Hotel Cazino Loutraki είναι..

- Advertisement -

μια γροθιά!

Δεν είναι τυχαίο ο Σωτήρης Μουζάκης(δημόσιες σχέσεις Καζινοεργαζομένων) ,Γιάννης Λογοθέτης(Πρόεδρος όλων των Καζινοεργαζόμενων Ελλάδος),ο Γιάννης Γκίκας(γεν.γραμματέας εργαζομένων καζίνο Λουτρακίου) να βρίσκονται και να τα ”λένε”,με κοινό γνώμονα το συμφέρον όλων των εργαζομένων..Όλοι μας θυμόμαστε πολύ καλά τις αντίπαλες παρατάξεις να έχουν βρεθεί πολλάκις αντιμέτωποι σε συνδικαλιστικούς αγώνες μέχρι και στα δικαστήρια και η ‘κόντρα’ τους να βαστάει πολλά έτη..
Ήρθαν όμως οι εποχές που έπρεπε για το καλό όλων να ενωθούνε όλα τα εργασιακά δικαιώματα γιατί και οι ίδιοι εργαζόμενοι αναζητούν μια πλατφόρμα ασφαλείας ως προς το μέγιστο αγαθό της εποχής μας: το δικαίωμα το να δουλεύεις!Μπράβο σε όλους για την ομόνοια!

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο τους!!! και πάλι μπράβο αν ταυτόχρονα πέτεξαν
    και το κομματικό τους φέσι…
    Μακάρι από εδώ και στο εξής να φορούν όλοι τους το
    ίδιο καπέλο,εκείνο που γράφει στην προμετωπίδα του:
    Αγωνιζόμαστε για το συμφέρον των εργαζόμενων…
    Ηλίας

  2. aa

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ

  3. πολυ καλο για να ειναι αληθινο αν συμβει κατι τετοιο οι κραδασμοι στο καζινο θα ειναι πολυ μεγαλοι οι καρεκλεσ των μεγαλων θα τριζουν και θα προσπαθησουν με νυχια και με δοντια να αποτρεψουν μια τετοια εξελιξη αν υπαρχει που εγω δεν το πιστευω

  4. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΥΠΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ CLUB HOTEL.

  5. για τα παιδια μουζακη και λογοθετη το λεει αλλωστε και το επωνυμο τους 'καθαροι' παντα και πραγματικοι αγωνιστες απο οτι ξερω.. ο αλλοοος…. το λεει αλλωστε και σε αυτον το επωνυμο… οπου υπαρχει χ…. μεσα και συνδυκαλιστικαααα 'παμε με τον ταδε αυτος προσωπικα θα με εξυπηρετισει'…..αρε συνδυκαλισταρα να σου πετυχει……ουξ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog