Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

2011: Ποιά ζώδια ευνοούνται;

- Advertisement -

Η Άση Μπήλιου αποτελεί ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα της… τηλεόρασης. Αποκαλύπτει ποια ζώδια ευνοούνται το 2011.Ακόμη τι λέει για την Ελένη Μενεγάκη; Θα είναι μια καλή χρονιά για την παρουσιάστρια;
Σε πείσμα των καιρών το «Star system» συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά στον ALPHA,παρότι είναι εκπομπή ειδικού ενδιαφέροντος και όχι μαγειρικής..
«Πού το πας; Η εκπομπή αντέχει γιατί την αγαπάει ο κόσμος κι έχει ενδιαφέρον και στο λέω αυτό γιατί πέρα από τις μετρήσεις εγώ έχω ακόμα ένα βαρόμετρο κι αυτό είναι τα μηνύματα του κόσμου. Υπήρξε εκπομπή που δεχτήκαμε 90.000 sms σε ένα 45άλεπτο!Ήταν εντυπωσιακό για όλους μας».

Ο κόσμος ψάχνει από κάπου να πιαστεί και στρέφεται στην αστρολογία;
«Συμβαίνει αυτό. Ο πρώτος λόγος για τον οποίο γύρισε ο άνθρωπος στον ουρανό και προσπάθησε να καταλάβει αν κρύβουν κάποιο μήνυμα το φεγγάρι, ο ήλιος και τα αστέρια ήταν ακριβώς η ανασφάλεια του σ’ έναν πλανήτη που ναι μεν τότε δεν υπήρχε οικονομική κρίση, αλλά υπήρχαν οι δεινόσαυροι, οι οποίοι περίμεναν στη γωνία για να τον φάνε. Έτσι οι άνθρωποι αναζητούν γύρω τους την ελπίδα και η αστρολογία βοηθάει σε αυτό».

Τι λένε τα άστρα για το άμεσο οικονομικό μέλλον;
«Υπάρχει ένας ολόκληρος κλάδος στην αστρολογία που ασχολείται με τα θέματα της οικονομίας και αυτός και η κοσμική αστρολογία. Θεωρώ ναι μεν ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο καταστροφικά όσο ισχυρίζονται κάποιοι. Θα περάσουμε ζόρικα, αλλά όχι να φέρουμε και την καταστροφή. Είμαι αρκετά αισιόδοξη».

Από το καλοκαίρι σε συνεντεύξεις σου λες ότι είναι αυτή μια καλή χρονιά για την Ελένη Μενεγάκη. Εξακολουθείς να το πιστεύεις;
«Σε σχέση με την περσινή χρονιά η φετινή είναι απείρως καλύτερη και αυτό δεν αφορά μόνο στα επαγγελματικά».

Ήταν δύσκολο καλοκαίρι για σένα με τον τραυματισμό σου;
«Πράγματι ήταν πολύ ζόρικο, αλλά όλα ξεπερνιούνται»

Εν τάχει, ποια ζώδια θα ευνοηθούν το 2011;
«Στο πρώτο εξάμηνο πιο ευνοημένοι θα είναι οι Λέοντες, Τοξότες και οι Κριοί αλλά για αυτούς επειδή υπάρχει ο Κρόνος, τα ζόρια δεν θα λείψουν. Στο δεύτερο εξάμηνο θα ευνοηθούν οι Ταύροι, Παρθένοι και οι Αιγόκεροι αλλά λόγω του Κρόνου με μειωμένη εύνοια».
«Δύσκολα» χαρακτήρισε η Λίτσα Πατέρα τα πράγματα για το 2011. Η δημοφιλής αστρολόγος, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, και όπως είπε «είναι η πρώτη φορά που δυσκολεύομαι και που δεν έχω διάθεση να κάνω προβλέψεις, γιατί κυριαρχεί ένα περίεργο πνεύμα γύρω μας». Οπλειστείτε λοιπόν με δύναμη και υπομονή, γιατί σύμφωνα με τη Λίτσα, τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του Ιανουαρίου έχουμε να δούμε πολλές δυσκολίες και ανατροπές.

Συγκεκριμένα, για το 2011 τα ζώδια που θα ευνοηθούν είναι:

Το Α΄ Εξάμηνο: Οι Κριοί, οι Δίδυμοι, τα Λιοντάρια,οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι.

Το Β΄ Εξάμηνο (και για έναν ολόκληρο χρόνο): οι Ταύροι, λίγο καλύτερα θα είναι οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι θα είναι πολύ καλά, οι Σκορπιοί θα παντρευτούν και καλύτερα θα είναι και οι Ιχθείς.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο είναι:

Κριοί: Αυτή την περίοδο πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί. Όμως από 22/1 που ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο τους, τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Καλό είναι να μελετήσουν πολύ προσεχτικά σχέσεις και συνεργασίες, αν τους ενδιαφέρουν.

Ταύροι: Τα θέματα που τώρα τους απασχολούν όπως για παράδειγμα σπουδές, ταξίδια και νομικές υποθέσεις, θα αποδώσουν από τις 5/6 και μετά.

Δίδυμοι: Από τον Ιανουάριο και μέχρι τον Ιούνιο, σιγά σιγά καλυτερεύουν τα πράγματα, ενώ αναθερμαίνεται και η ερωτική τους ζωή. Θα είναι μια θαυμάσια περίοδος και μια καλή χρονιά για να σταθεροποιήσουν τη ζωή και τα σχέδια τους(γάμοι, συνεργασίες, παιδιά).

Καρκίνοι: Θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί το Α΄εξάμηνο. Μια υπεραισιόδοξη τάση και μια γρήγορη κίνηση ίσως να μην βγει σε καλό. Καλό είναι να μην αποφασίσουν κάποιον βιαστικό γάμο, μια δουλειά, η μια επέκταση.

Λέοντες: Θα είναι σε καλύτερη φάση από τις 22/1 και μετά. Τα πράγματα αλλάζουν για τη ζωή τους, ενώ ανοίγονται και νέοι δρόμοι. Να προσέχουν τη δουλειά και την υγεία τους.

Παρθένοι: Από τον Ιούνιο και για έναν ολόκληρο χρόνο, ανοίγεται ένας θεαματικός δρόμος, γεμάτος ευχάριστες αλλαγές που θα τους κάνουν να ξεχάσουν τα προβλήματα του παρελθόντος.

Ζυγοί: Πρέπει να προσέχουν γιατί είναι μια περίεργη χρονιά που κινείται μεταξύ χωρισμού και γάμου.

Σκορπιοί: Η καθημερινή ζωή μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά από το Β’ εξάμηνο ευνοούνται γάμοι και συνεργασίες.

Τοξότες: Μπορούν να ελπίζουν πολλά από τις 22/1 και μέχρι τις 5/6, γιατί τα καλύτερα έρχονται. Επωφεληθείτε.

Αιγόκεροι: Δεν είναι στην καλύτερη τους φάση. Πολλές οι αλλαγές καθώς συνειδητοποιούν πράγματα που τους προβληματίζουν. Από το Β’ εξάμηνο όμως θα πάνε καλύτερα τα πράγματα και θα βρεθούν λύσεις για τα τρέχοντα προβλήματα.

Υδροχόοι: Θα είναι πολύ καλά από τις αρχές του χρόνου. Η ζωή τους σταθεροποιείται και συμβαίνουν πολλές αλλαγές.

Ιχθείς: Να ελπίζουν στο Α΄εξάμηνο βελτίωση των οικονομικών τους και στο Β΄εξάμηνο, την βελτίωση της καθημερινής τους ζωής.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog