Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Whitesnake για πάντα!

- Advertisement -

Ένα από τα θρυλικότερα συγκροτήματα του κόσμου, μιλάμε φυσικά για τους Whitesnake, ανακοίνωσαν τον τίτλο του νέου τους, και ενδέκατου συνολικά, full length δίσκου τους, ο οποίος ονομάζεται “Forevermore”.
Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στα τέλη Μαρτίου.

Σχετικά με τον μονολεκτικό τίτλο του δίσκου ο David Coverdale είπε: “Μην ξεχνάτε, είναι μια λέξη. Σε αντίθετη περίπτωση θα θύμιζε κάρτα για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, πράγμα που δεν είναι.”
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, το “Forevermore” είναι η φυσική συνέχεια του προκατόχου του (“Good To Be Bad” του 2008), το οποίο είχε ψηφιστεί από το περιοδικό Classic Rock ως ο καλύτερος δίσκος του 2008.
Για τον μουσικό προσανατολισμό του δίσκου ο Coverdale είπε: “Όπως πάντα θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Πιστεύω ότι με τον προηγούμενο δίσκο μας πετύχαμε ένα δυνατό Whitesnake cocktail, το οποίο αγκαλιάζει όλα τα προηγούμενα στυλ, με τα οποία έχουμε ασχοληθεί στο παρελθόν, ενώ πήγε και τον ήχο μας λίγο παρακάτω. Τα καινούργια τραγούδια κινούνται στο γνωστό bluesy, melodic power rock με δύο τρεις μπαλάντες για ισορροπία. Δεν μπορούν να υπάρξουν Whitesnake χωρίς μπαλάντες.”
Το τωρινό line up των Whitesnake αποτελείται από τους: David Coverdale (φωνητικά) τους κιθαρίστες Doug Aldrich και Reb Beach, τον drummer Briian Tichy και τον ‘νέο’ Michael Devin (πρώην Lynch Mob) στο μπάσο.
Μπορεί να είναι αυτονόητο, αλλά εμείς θα το πούμε ανυπομονούμε να ακούσουμε το “Forevermore”.

* πηγή : tromaktiko
 a.v.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog