Εξαιρετικά αβέβαιο είναι το μέλλον του Ίσμαελ Μπλάνκο στην ΑΕΚ!

Με νέες του δηλώσεις -στο aek365- ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού αποκάλυψε ότι δεν έχει δεχθεί καμία νέα πρόταση από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ για την ανανέωση του συμβολαίου του πελάτη του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «…δεν μου έχουν στείλει καμία πρόταση. Από τη στιγμή που θα έχουμε το δικαίωμα, θα αρχίσουμε τις συζητήσεις για ομάδα. Ήδη, έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας σύλλογοι από την Ευρώπη, αλλά και την Αργεντινή»!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Χουάν Μπέρος:

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Αργεντινή. Ακόμα δεν έχω κανένα νέο από την ΑΕΚ για το θέμα του Μπλάνκο. Δεν μου έχουν στείλει καμία πρόταση. Αν, λοιπόν, δεν το κάνουν, δεν σκοπεύω να έρθω στην Ελλάδα. Δεν έχω λόγο να το κάνω. Θα περιμένω και θα δούμε τι θα γίνει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπέρος, ο οποίος, μόλις πληροφορήθηκε ότι ο Μπλάνκο σκόραρε κατά της Λάρισας, χθες, είπε: «Είναι πολύ καλός παίκτης».

Όσο για το μέλλον του πελάτη του, ξεκαθάρισε: «Προς το παρόν περιμένουμε την ΑΕΚ. Από τη στιγμή που θα έχουμε το δικαίωμα, θα αρχίσουμε τις συζητήσεις για ομάδα. Ήδη, έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας σύλλογοι από την Ευρώπη, αλλά και την Αργεντινή. Δεν μπορώ να σας πω ονόματα, αλλά υπάρχουν προτάσεις και θα τις εξετάσουμε».