Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Με τους καλύτερους οιωνούς το ράλι Ακρόπολις 2011

- Advertisement -

Η πρώτη… εκκίνηση του φετινού Ράλι Ακρόπολις έγινε στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου από την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα, παρουσία του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργου Νικητιάδη.

Ο κ. Νικητιάδης, απευθύνοντας χαιρετισμό υποσχέθηκε ότι το υπουργείο θα παράσχει κάθε δυνατή υποστήριξη για την διεξαγωγή του αγώνα, υπογραμμίζοντας τη σημασία του στο πλαίσιο της προβολής του ελληνικού τουρισμού, δεδομένου ότι η διοργάνωση προσελκύει παγκόσμιο ενδιαφέρον.
Η τοπική αυτοδιοίκηση εκπροσωπήθηκε τόσο από τον απερχόμενο Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας, Γιώργο Γκιώνη, όσο και από τον Κώστα Λογοθέτη, ο οποίος από την 1η Ιανουαρίου θα αναλάβει τα καθήκοντά του στο δημαρχείο της πόλης που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση το τριήμερο 16-19 Ιουνίου 2011.
Την αισιοδοξία τους για την επιτυχημένη διεξαγωγή του ιστορικού αγώνα εξέφρασαν επίσης ο διαχειριστής της Club Hotel Casino Loutraki (μέγας χορηγός του Ράλι Ακρόπολις), Αντώνης Στεργιώτης, ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα, Βασίλης Δεσποτόπουλος και ο διευθύνων σύμβουλος της Celeritas, ιδιωτικής εταιρείας στην οποία ανατέθηκε ο αγώνας, Άρης Βωβός. Αξίζει να σημειωθεί πως η Celeritas δημιουργήθηκε από τους Άρη Βωβό και Παύλο Αθανασούλα γι’ αυτόν ακριβώς το σκοπό.

Τα ίδια θετικά μηνύματα έστειλε και η επί σειρά ετών, Αλυτάρχης του Ράλι Ακρόπολις, Αννίτα Πασσαλή, ενώ τελευταίος πήρε το λόγο ο Δημήτρης Παπανδρέου, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Fairplay Sports Marketing, η οποία συμμετέχει ουσιαστικά στο σχεδιασμό της νέας μορφής και λειτουργίας του Ράλλυ Ακρόπολις, έχοντας την ευθύνη για το χορηγικό, το εμπορικό και επικοινωνιακό πλάνο. Ο κ. Παπανδρέου εξήγησε αναλυτικότερα τα πρώτα βήματα που γίνονται για την εξέλιξη του αγώνα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως την πρώτη ημέρα ο αγώνας θα κινηθεί σε παλιές ειδικές διαδρομές όπως είναι το “Ελευθεροχώρι”, το “Ρεγγίνι” και η “Ελάτεια”, πριν επιστρέψει για τις επόμενες δύο ημέρες σε πιο “σύγχρονες” ειδικές διαδρομές κοντά στην Πελοπόννησο.

contra.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog