Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ξεμυαλίζεται ο Σκόκο;

- Advertisement -

Δεν φτάνουν αυτοί που είναι «στον αέρα» (Μπλάνκο-Τζεμπούρ), στο τέλος η ΑΕΚ θα αγχώνεται και για ‘κείνους που έχει… δέσει!

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Νάτσο Σκόκο στο στόχαστρο της Ρίβερ συνεχίζονται, με τον ίδιο -όχι μόνο να μην τα «ξεκόβει», αλλά να δηλώνει σε Μέσα της Αργεντινής πως «θα πολεμήσει για να παίξει στους «μιγιονάριος».

Το όνομα του Σκόκο «παίζει» εδώ και καιρό στα ΜΜΕ της χώρας του, ως περίπτωση που (μαζί με τους Αϊμάρ και Ντ’ Αλεσάντρο) εξετάζεται από τη Ρίβερ.

Παρόλο, λοιπόν, που στην προηγούμενη δική του τοποθέτηση πάνω στο θέμα, ο ίδιος είχε δώσει προτεραιότητα στην ΑΕΚ, σε εκείνη που του ζητήθηκε την Κυριακή από την «Ole» δεν μπόρεσε να κρύψει την (γνωστή, πάντως) αγάπη του για τη Ρίβερ.

«Πάντα ήμουν οπαδός της Ρίβερ, από μικρό παιδί. Οπότε, φαντάζεται κανείς τι σημαίνει αυτό. Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου είναι τρελοί. Ονειρεύομαι να παίξω στην Ρίβερ. Θα πολεμήσω για να παίξω στην Ρίβερ. Θα είναι κάτι μοναδικό. Εξαιρετικό. Δεν υπάρχουν λόγια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σκόκο, με τις… διαχυτικότητες να συνεχίζονται:

«Στο δωμάτιό μου έχω μία αφίσα του Έντσο Φραντσέσκολι, στο πρωτάθλημα του ‘94, το Λιμπερταδόρες του ‘96 και του ’97. Αν και νομίζω ότι ο αδερφός μου ο Παύλος είναι πιο φανατικός από μένα».

Αναφερόμενος στο αν θα ήθελε κάποια στιγμή να γίνει ίνδαλμα στη Ρίβερ, όπως ο Ορτέγκα (αλλά και για το αν έχει φανταστεί να παίζει συμπαίκτης του), ο Σκόκο τόνισε: «Ο Αριέλ είναι ιδιοφυία. Τον θαύμαζα. Ήταν ένα είδωλο για μένα, ακόμα και πριν τον συναντήσω. Αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση, ήταν πως είναι πραγματικά ένας καλός άνθρωπος. Το παιχνίδι με τον Αριέλ γίνεται πιο εύκολο και πιο όμορφο».

Όταν, δε, ερωτήθηκε για το αν το παρελθόν του στη Νιούελς θα αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα για να παίξει στη Ρίβερ, δεν φάνηκε να προβληματίζεται ιδιαίτερα: «Όχι. Η Ρίβερ θα είναι πάντα Ρίβερ και θα είναι πάνω από όλους. Και από την Εστουντιάντες και από τη Βελέζ και από όλους. Η Ρίβερ είναι πολύ μεγάλος σύλλογος».

Το πιο… αγχωτικό για την ΑΕΚ, πάντως, σημείο της συνέντευξης ήταν το κλείσιμο, όταν και ο Σκόκο ερωτήθηκε για το μέλλον και αν τελικά θα πάει στη Ρίβερ: «Θα δούμε. Το αργεντίνικο ποδόσφαιρο είναι υπέροχο και αυτό είναι κάτι επιπλέον. Πρέπει να περιμένουμε».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σκόκο υπέγραψε πρόσφατα την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, αλλά σε αυτή δεν υπάρχει απαγορευτική ρήτρα για τις ομάδες του εξωτερικού (περίπου 3 εκατ. ευρώ). Μια ρήτρα που (αν ισχύει το τόσο έντονο ενδιαφέρον της Ρίβερ), ελπίζεται ότι η κακή οικονομική της κατάσταση δεν θα της επιτρέψει να καλύψει.

sport-fm.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog