Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“5o Loutraki Christmas Cup” με εφηβικό και προπαιδικό!

- Advertisement -

Για 5η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει η εταιρεία αθλητικών εκδηλώσεων “THE FOOTBALL TEAM” στο sports camp Λουτρακίου με την ονομασία « 5ο Loutraki Christmas Cup»

Το τουρνουά που είναι ένα από τα μεγαλύτερα που γίνονται στην Ελλάδα χωρίζεται ηλικιακά σε δύο κατηγορίες, Παμπαίδων και Παίδων.
Στην κατηγορία Παμπαίδων που θα διεξαχθεί από 27 ως 30 Δεκεμβρίου αγωνίζονται ποδοσφαιριστές γεννηθέντες ’98-99, και ο Π.Α.Ο.Κ θα εκπροσωπηθεί από το προπαιδικό τμήμα ’99 με προπονητή τον Γιάννη Αβραμίδη.
Επίσης στην κατηγορία Παίδων που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 ως 5 Ιανουαρίου 2011, για τον «Δικέφαλο» θα αγωνιστεί η εφηβική ομάδα ’96 με προπονητή τον Άγγελο Ζαζόπουλο . Να τονίσουμε ότι στην συγκεκριμένη κατηγορία δικαίωμα να αγωνιστούν έχουν οι ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1996 και ’97.
Να θυμίσουμε ότι τα τελευταία δύο χρόνια οι «κούπες» του συγκεκριμένου τουρνουά ήταν βαμμένες…. ασπρόμαυρες!

Το « 3ο Loutraki Christmas Cup» την περίοδο 2008-09 , ο Π.Α.Ο.Κ ήταν ο νικητής και στις δύο κατηγορίες και μάλιστα με τον ίδιο… πελάτη τον Ολυμπιακό αλλά και το ίδιο σκορ 1-0!
Στην κατηγορία Παίδων η ομάδα( 94-95) του προπονητή Γιάννη Βλάχου κατέκτησε το τρόπαιο χάρις σε τέρμα του Ανδριόπουλου, ενώ στην κατηγορία Παμπαίδων η ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη( 96) επιβλήθηκε με 1-0 με τέρμα του Μαυρομάτη. Να θυμίσουμε ότι η (σχεδόν) ίδια ομάδα (96) αγωνίζεται και φέτος με σκοπό και πάλι την κατάκτηση του συγκεκριμένου τουρνουά.
Πέρυσι για τον ίδιο θεσμό στην κατηγορία Παμπαίδων νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Χρήστου Σιωπίδη ( 97) επικρατώντας στον τελικό του Αριστέα Άργους με 4-1! Στην κατηγορία Παίδων η ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη (95) κατέλαβε την 3η θέση αφού προηγουμένως και συγκεκριμένα στον ημιτελικό έχασε στα πέναλτι από την ΑΕΚ!
Το paokacademy2010 θα βρίσκεται στο Λουτράκι και θα σας μεταφέρει όλη την αγωνιστική- και όχι μόνο- δράση του τουρνουά.
Αναλυτικές πληροφορίες για το τουρνουά θα βρείτε ΕΔΩ
Δείτε το video από τον τελικό του “3o Loutraki Christmas Cup” μεταξύ Π.Α.Ο.Κ(96) και Ολυμπιακού.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog